Het allerleukste speelgoed. Sinds 2013. Onafhankelijk.

Paw Patrol 

De populaire Nick Jr. serie PAW Patrol gaat over zes heldhaftige pups die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Van oorsprong is het een Canadese kinderserieSamen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein! Ga op avontuur met Skye, Rubble, Rocky, Marshall, Chase en Zuma. Maar vergeet ook niet de vriendjes Everest en Tracker niet!

Avontuurlijke kinder serie boordevol actie

De pups gaan op pad om verschillende reddingsacties uit te voeren. Alles speelt zich in en rond Avonturenbaai. Afhankelijk van het avontuur komen soms de pups Tracker en Everest mee helpen. In elke serie komen in elk geval altijd de zes pups, Skye, Rubble, Rocky, Marshall, Chase en Zuma, voor. 

Welke pups spelen er in Paw Patrol

Marshall is een dalmatiër en voert met name de brandweertaken uit. Samen met zijn brandweerauto kan hij altijd opgeroepen worden door Ryder.

Rubble is een stoere buldog. Samen met zijn graafmachine is hij perfect in staat om alle bouw- en graafwerkzaamheden uit te voeren.

Chase is een Duitse herder en regelt alle politietaken. Hij rijdt in een spionauto met drone, maar in de meeste gevallen rijdt hij rond in een politiewagen.

Rocky is een vrolijke pup van een gemengd ras. Hij weet alles over recyclen en is erg technisch.

Zuma is een bruine labrador. Hij kan goed duiken en is dol op water. Je ziet hem vaak op zijn hovercraft die hij kan ombouwen naar onderzeeboot.

Skye is een lieve hond van het ras cocker spaniel. Ze vliegt het liefst rond in haar helikopter.

Everest is een husky en woont in de bergen samen met zijn baasje Jake.

Tracker is een chihuahua en rijdt in een jeep en kan alles heel goed horen. Hij woont samen met Carlos in de jongle.

Daarnaast zie je nog regelmatig andere figuren voorbij komen zoals Kapitein Turbot, burgermeester Goodway met haar huiskip Chickaletta.

Paw Patrol speelgoed

Sinds Paw Patrol op de markt is gekomen eind augustus in 2013, is het speelgoed assortiment met de jaren steeds verder uitgebreid. Er is veel speelgoed te verkijgen, maar ook knuffels, accessoires zoals lampjes en borden en dekbedovertrekken.

Speelgoed van het merk Paw Patrol

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)