Prijs
Van €
Tot €
Beoordeling

PAW Patrol speelgoed

PAW Patrol speelgoed kopen? Bij Geschikt Speelgoed kan je de prijzen van PAW Patrol speelgoed vergelijken en daarna bij de goedkoopste aanbieder kopen.

Paw Patrol speelgoed, het {{u}}leukste speelgoed{{/u}} van deze helden

Als er problemen zijn, roep je gewoon om hulp en de PAW Patrol komt meteen in actie. De missie? Samenwerken om Adventure Bay veilig te houden! Geen klus is te groot, geen pup is te klein. We geven je tips voor het leukste Paw Patrol speelgoed. 

paw patrol speelgoed

Paw Patrol cadeau's tot 10 euro

Paw Patrol knuffels, lekker zacht!

De leukste Paw Patrol speelsets

Wat is Paw Patrol?

PAW Patrol is een televisieserie voor kinderen uit Canada. Het is computer geanimeerd en gemaakt door Keith Chapman. De serie wordt geproduceerd door Spin Master Entertainment. In Canada was de eerste aflevering van de serie in augustus 2013. De serie ging in de Verenigde Staten op 12 augustus 2013 in première op Nickelodeon.

Ryder leidt een groep van zoek- en reddingshonden

De serie richt zich op een jonge jongen genaamd Ryder. Hij leidt de een groep van zoek- en reddingshonden en ze noemen zichzelf de’ PAW Patrol’. Ze werken samen aan missies om de kust gemeenschap van Adventure Bay en de omliggende gebieden te beschermen. Elke hond heeft een specifieke set vaardigheden. De vaardigheden zijn gerelateerd aan  hulpdiensten beroepen, zoals een brandweerman, een politieagent, en een piloot. Ze verblijven allemaal in hondenhokken die voor hun missies veranderen in aangepaste voertuigen, of "pup mobiles". Ze zijn ook uitgerust met speciale hi-tech rugzakken, "pup packs" genaamd, die gereedschap bevatten met betrekking tot de banen van de pups.

Spin Master een show en de bijbehorende speelgoed producten ontwikkelt. Deze hebben verschillende prijzen en nominaties ontvangen van verenigingen zoals de Academy of Canadian Cinema & Television en de Academy of Television Arts & Sciences.

Paw Patrol zorgt bij kinderen voor een hoge mate van verbeelding

Er is een grote diversiteit in aanbod aan het Paw Patrol speelgoed. Eigenlijk geldt voor elk product dat het kind creatief wordt met eigen fantasie verhalen. Ze kunnen hun fantasie gebruiken om op reddingsmissies te gaan met Rubble, Ryder, Skye, Chase & de andere dappere vrienden. Van puzzels en knutselsets tot bordspellen en walkie talkie, in het ruime assortiment vind je zowat elk Paw Patrol-speelgoed dat je maar zoekt. 

Kids vinden het leuk om hun eigen Paw Patrol-voertuig te beschilderen, of om met behulp van een pup-horloge op een coole manier dingen te leren. Ze zullen uitkijken naar badtijd als ze gezelschap krijgen van het pup badspeelgoed. Laat ze hun favoriete achtervolgingsscène naspelen met een reddingsset van de politie, of zoef door het huis met hun Rocky-motorspeeltje.

Geen klus te groot, geen pup te klein. PAW Patrol, niets is te dol.

De televisieserie: een regelrechte hit!

Elke aflevering van PAW Patrol volgt een soortgelijk patroon en bevat terugkerende onderwerpen. De afleveringen beginnen gewoonlijk met een scène waarin de honden hun dagelijkse leven leiden, vaak spelend met hondenspeelgoed of bezig met activiteiten in de plaatselijke speeltuin. Ryder, een tienjarige jongen, wordt op de hoogte gebracht van een probleem door een oproep om hulp of door zelf getuige te zijn van een situatie. 

Kapitein Turbot de bioloog

Zijn meest frequente beller is een ongevallen-gevoelige mariene bioloog genaamd Kapitein Turbot. Hij weet veel over de wilde dieren van Adventure Bay. Ryder waarschuwt de honden altijd via hun knipperende pet tags. De teamleden melden zich bij hun basis, de Lookout, en gaan de lift in. Marshall komt meestal als laatste aan, wat een humoristisch ongeluk veroorzaakt dat de andere honden aan het lachen maakt als de lift omhoog gaat. 

Wanneer ze de bovenste verdieping bereiken, stellen ze zich op in een rij. Chase kondigt aan dat het team klaar is voor actie terwijl Ryder de pups vertelt wat er is gebeurd. Hij kiest een aantal leden van het team, normaal twee first responders, om te helpen het probleem op te lossen dat is ontstaan. Ze rijden via een glijbaan naar beneden naar hun voertuigen en voltooien hun missie. Als ze klaar zijn, zegt Ryder zijn slagzin: "Whenever you're in trouble, just yelp for help!", en feliciteert de pups.

Paw Patrol personages

paw patrol wie is wie personages

De 10-jarige Ryder is een jongen en de hoofdrolspeler van de tv-serie PAW Patrol. Hij is het eerste lid van de PAW Patrol en is de leider van het team. Met zijn 10 jaar is hij ook het oudste lid van het Paw Patrol team. Zijn naam komt van het woord ‘rider’, dat hetzelfde wordt uitgesproken, omdat hij op een voertuig rijdt.

Tijdens een noodgeval roept hij de pups op en leidt ze op missies om de burgers van Adventure Bay te helpen. Tijdens de missies kan Ryder zijn hi-tech voertuig, de ATV transformeren in een hovercraft en een sneeuwscooter. 

Ryder is intelligent en creatief. Hij heeft elke pup opgeleid voor zijn eigen specifieke taak. Hij heeft alle gadgets uitgevonden die door het PAW Patrol-team worden gebruikt. Hij heeft zelfs elke pup geleerd hoe ze hun eigen gadgets moeten gebruiken.

Ook is Ryder kalm en beheerst. Hij is erg volwassen, geduldig en vriendelijk, waardoor hij het vertrouwen en de loyaliteit van alle pups verdient. Dit maakt hem een goede leider van de PAW Patrol. Hij is aardig en zorgzaam voor zijn pups. Hij is altijd bereid iemand te helpen zonder dat daar iets tegenover staat. 

De pup-pad (ook bekend als een pup-tablet) is een van Ryder's gadgets. Het uiterlijk van de pup-pad lijkt op, en heeft soortgelijke functies va,n een normale elektronische tablet zoals een iPad; echter, de pup-pad heeft de functie om te werken als een mobiele telefoon en is gesynchroniseerd en verbonden met de halsband van elke PAW Patrol pup. 

Ryder's ouders zijn nooit gezien, gehoord of genoemd.

Echter, volgens een oktober 2016 PAW Patrol News Twitter reactie, Ryder's ouders zijn inderdaad "rond", maar ze zijn van plan om de show gericht te houden op hem en de pups.

Het is ook onbekend of Ryder broers en/of zussen heeft. Ryder is de eigenaar van Chase. (Hij redde Chase toen hij nog een puppy was in Adventure City).

Marshall is een Dalmatiër en als je alle spots bij elkaar optelt, heeft Marshall 29 spots. Hij is beste vrienden met Chase.Marshall valt meestal bij de lift, meestal aangeduid als een "wipeout". Marshall vindt het niet zo leuk om te  vliegen.   Zijn naam staat ook voor zijn werk (Marshall = brandweercommandant). En hoewel Marshall meestal ontmoedigd is als hij een fout maakt of achterop raakt, staat hij altijd weer op alle vier zijn poten, waarmee hij zijn veerkracht laat zien.  Dankzij het succes en de populariteit van de serie, verschijnt Marshall in het huidige logo van Spin Master Entertainment, samen met zijn beste vriend, Chase.

Rubble is een Engelse Bulldog en is de jongste pup van de Pw Patrol. Hij heeft meestal een zwak voor katten, en vindt ze schattig. Rubble gaat graag in bad en heeft een voorliefde voor bubbelbaden.

Rubble's naam komt van het woord puin, wat betekent ‘afval of ruwe fragmenten van steen, baksteen, beton, enz., vooral als het puin van de sloop van gebouwen’. Rubble is het 6de lid van de PAW Patrol (vandaar de #6 op zijn bulldozer).

In "Pups Get a Rubble", werd onthuld dat Rubble oorspronkelijk een zwerf pup was die vast kwam te zitten in een boom terwijl hij probeerde achter een voetbal aan te gaan waar Ryder, Marshall en Chase mee aan het spelen waren en die erin was beland. Hij werd later gevonden door Ryder, Marshall, Chase die hem via Chase's net wisten te redden. Hij werd een officieel lid van de PAW Patrol nadat hij Ryder en de PAW Patrol had geholpen bij het redden van Jake die vast was komen te zitten in de sneeuw op Jake's Mountain.

Rubble en Everest lijken het best met elkaar te kunnen vinden, aangezien ze allebei van eten, skateboarden en snowboarden houden en erg intiem met elkaar zijn.

Chase is een Duitse Herder. Chase is zeven jaar oud en is daarmee de op één na oudste van de pups, na Everest. Hij is beste vrienden met Marshall. Chase is ongeveer de snelste van de pups.

Chase zijn naam is hoogstwaarschijnlijk een verwijzing naar een politieachtervolging.

In zijn Mighty Pup vorm verwijst zijn naam naar een achtervolging met hoge snelheid, aangezien hij ongelooflijk snel is. Hij is het tweede PAW Patrol lid dat een achtergrondverhaal heeft als zwerver. De eerste is Rubble in "Pups Get a Rubble".

In de eerste afleveringen zei Chase "PAW Patrol, klaar voor actie, Ryder meneer!", de slagzin is veranderd in "Klaar voor actie, Ryder meneer!", en bleef hetzelfde voor de rest van der serie. , De slagzin keerde terug en bleef de als dezelfde voor de rest van de serie.

Veel fans hebben Chase gebouwd, gedownload of gemaakt in populaire online spellen, zoals Minecraft en ROBLOX.

Everest is een husky en is genoemd naar Mt. Everest, de hoogste berg ter wereld. Everest is één van de twee buitenlandse bewoners van de Avonturenbaai (het andere personage in kwestie is Francois Turbot, die oorspronkelijk uit Frankrijk komt). Everest komt oorspronkelijk van de Zuidpool.

Met haar acht jaar is Everest de oudste pup in de serie en is het tweede vrouwelijke lid van de PAW Patrol.

Het is onbekend waarom Everest alleen op de Zuidpool leefde. Het kan zijn dat ze verdwaald, vergeten of achtergelaten is.

Door haar zeer gespecialiseerde rol als sneeuw- en bergredding pup en het feit dat ze met Jake in Jake's snowboard resort woont, fungeert ze voornamelijk als reservelid van de PAW Patrol, die wordt ingeschakeld als haar vaardigheden (in koud weer en bergbeklimmen) nodig zijn.

Skye is een Cockapoo (mix van cocker spaniel en poedel). Ze was het enige vrouwelijke lid van de PAW Patrol, totdat Everest erbij kwam in "The New Pup" en Ella erbij kwam in "Mighty Pups, Super Paws: Pups Meet the Mighty Twins".

Ze houdt van de kleur roze. Ze is de kleinste van de belangrijkste pups en een helikopterpiloot. Haar naam is een verwijzing naar het feit dat ze in de lucht vliegt.

Van Skye is te zien dat ze in veel afleveringen niet door Marshall in de lift wordt geraakt/gespoten of neergestort, zoals de andere pups.

De term die gebruikt wordt om het type hond te beschrijven dat Rocky is (een kruising van onbekend type) is een bastaardhond of "mormel".

Rocky houdt niet van water. Door zijn afkeer van water, heeft Rocky ook een hekel aan baden en probeert meestal baden te vermijden. Ondanks zijn angsten moet Rocky vaak zijn watervrees onder ogen zien om zijn PAW Patrol-taken te kunnen vervullen.

Hij houdt ervan milieuvriendelijk te zijn. Eén van Rocky's meest voorkomende taken naast het zijn van een eco-pup is het opsporen met behulp van high-tech apparatuur (zoals GPS en Sonar).

Rocky is goede vrienden met Zuma en Marshall, ondanks dat Rocky bang is voor water.

Rocky houdt niet van roze en geel. Hoewel hij deze afkeer niet laat blijken aan Skye en Rubble omdat zij zijn vrienden zijn.

Vanwege hun gedeelde aanleg voor mechanica en techniek, is het waarschijnlijk dat zowel hij als Ryder verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en de reparatie van de uitrusting van het team, voertuigen en de uitrusting van The Lookout.

Zuma is een chocolade Labrador. Labrador retrievers zijn erg dol op water, wat hem perfect maakt voor zijn werk. Omdat zijn diensten niet vaak nodig zijn, is Zuma een van de minst gebruikte leden van het team.

Zuma's naam betekent "vrede" in het Arabisch en "bliksem" in het Japans. Zijn naam wordt vaak verward met een online spel met dezelfde naam, Zuma. Mogelijk is hij genoemd naar een strand in Malibu, Californië.

Zuma is de enige pup met een vacht in één kleur, omdat de vacht van de andere pups uit meerdere kleuren bestaat. Zuma wordt beschreven als de jongste pup samen met Rubble op 5 jaar oud en Everest is de oudste met 8 jaar oud. 

Hij heeft een vriendschappelijke rivaliteit met Chase en Skye. Op Nick Jr's Youtube Channel staat dat Zuma en Skye beste vrienden zijn. 

Robo-Dog bestuurt de PAW Patroller, bestuurt de Air Patroller, bestuurt de Mission PAW Cruiser en bestuurt de Sea Patroller, vliegt de Mighty Jet, het Mobile Pitstop Vehicle en hij is ook de bestuurder van de Dino Patroller. Hij is het enige robotachtige lid van de PAW Patrol.

Zijn functies omvatten:

  1. Expressief graven
  2. Rijden
  3. Vliegen
  4. Een werkend pup-pak
  5. De mogelijkheid om te versnellen

Veelgestelde Paw Patrol vragen

Ryder is de hoofdpersoon. Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Tracker, Skye en Zuma helpen Ryder in het reddingsteam. Ryder is een jongen. 

 

Patrol staat voor Patrouille / Verkenning / Bewaking. Paw staat voor Poot. Een poot verwijst naar de pootjes van de hond-figuren in Paw Patrol. 

Ryder, de hoofdpersoon van Paw Patrol, is 10 jaar oud. Hij leidt de club van reddingshonden in de populaire serie Paw Patrol.

Paw Patrol speelgoed is in veel winkels en webshops te koop. Onder andere bij Bol.com, blokker.nl, amazon.nl en natuurlijk in de fysieke winkels. Intertoys en ToyChamp hebben veel Paw Patrol speelgoed op voorraad. 

Chickaletta is de kip die in Paw Patrol speelt. De kip hoort bij burgemeester Goodway. De burgemeester is dol op de kip en zit meestal in de handtas van de burgemeester. 
 

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)