Disney, een begrip op het gebied van sprookjes

Wie kent de figuren van Disney niet! Mickey Mouse en Minnie Mouse, Donald Duck en Katrien Duck, Goofy, Pluto, Kwik, Kwek en Kwak, Ariël en nog veel meer. Kinderen genieten van de prachtige Disney films en van het speelgoed van alle Disneyfiguren.

Historie

In 1923 werd Disney opgericht door Walt Disney en zijn broer Roy Disney als tekenfilmstudio. Ze maakten allerlei korte tekenfilmpjes tot in 1928 de eerste echte tekenfilm met beeld en geluid kwam: Steamboat Willy met daarin Mickey en Minnie Mouse. Al snel volgde de introductie van Donald Duck en in 1937 kwam de eerste lange animatiefilm: Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Vele klassiekers zijn nadien verschenen: Bambi, Assepoester, Pinokkio, Alice in Wonderland, Peter Pan, Lady en de Vagebond, Mary Poppins en ga zo maar door. Naast de tekenfilms werden ook muziekstudio's en themaparken ontwikkelt. 

Type speelgoed

Noem een type speelgoed en het is te vinden in een Disney variant. Tekenfilms, knuffels, poppen, knutsel spullen en nog veel meer. 

 

Top Disney speelgoed

Disney Pixar Cars Transforming Mack Speelset speelgoed
Disney Pixar Cars Transforming Mack Speelset
Met de speelset Disney en Pixar Cars Transformerende Mack kun je auto's vervoeren, onderhouden en nog veel meer! Deze tr...
#20
Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders

Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn. Alleen de positieve wijzigingen tonen wij, zelfs op basis van een 30-daags-gemiddelde. Doe er je voordeel mee!

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 2000 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)