Grijp- en bijtspeelgoed van Lamaze, voor de motorische ontwikkeling

Lamaze biedt het exclusieve Lamaze Infant Development System om een ouder te begeleiden bij de belangrijkste mijlpalen in de ontwikkeling van de baby. De producten van Lamaze helpen bij de ontwikkeling van een kind door de verschillende stadia in hun leven. 

De producten hebben vriendelijke gezichten, wat het gezichts- en concentratievermogen van een kind stimuleert. Ook de heldere en constraterende kleuren en patronen stimuleren het gezichtsvermogen van het kind.

lamaze speelgoed baby grijpen

Daarnaast hebben de verschillende producten zacht klinkende geluiden en bewegingen die de allerkleinsten helpen te kalmeren. Tevens wordt het gehoor- en grijpvermogen gestimuleerd door de verschillende geluidjes en draaiende functies. 

Het speelgoed van Lamaze is van verschillende materialen gemaakt met onder andere knopen en linten om de tastzin en het grijpvermogen te stimuleren. De producten moedigen trekken, knijpen en knuffelen aan. 

Type speelgoed van Lamaze

Speelgoed in de categorie van 0+ maanden, 6+ maanden, 9+ maanden, 12+ maanden, 0-24 maanden, activiteiten matten en mobielen. Lamaze is onderdeel van het bedrijf TOMY, die ook de merken Chuggington, Aqua Fun, Play to Learn en Disney Winnie the Pooh heeft.

Uitdagend speelgoed van Lamaze

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)