Play-Doh speelgoed, de bekendste klei ter wereld

Play-Doh is een boetseerklei dat gebruikt wordt door jonge kinderen om mee te kleien. Het klei is niet toxisch, vlekt niet en is herbruikbaar. De klei is zacht en goed kneedbaar; de klei blijft goed kneedbaar, ook als het een tijdje buiten de verpakking heeft gelegen. Play-Doh is de bekendste kinderklei ter wereld. De klei is ter verkrijgen is alle kleuren van de regenboog en heeft veel bijbehorende accessoires en speelsets.

Waar is Play Doh klei van gemaakt?

Play-Doh klei is samengesteld uit de volgende bestanddelen: tarwebloem, natriumchloride, calciumchloride, kaliumhydrofosfaat, aluminiumsulfaat, water en olie. Wat betreft de veiligheid van het product is het voor jonge kinderen niet gevaarlijk wanneer er per ongeluk een hapje klei wordt meegenomen in de mond. Kinderen met een glutenvrij dieet moeten wel oppassen, omdat er tarwebloem in is verwerkt. Play-Doh is onderdeel van Hasbro.

Klein in allerlei vormen en kleuren

Boetseerklei in alle kleuren van de regenboog met verschillende speelsets, bijvoorbeeld een softijs machine, een rijdende ijskar, een mode boutique, een snoepmachine, een graafmachine, een kapsalon, en nog veel meer.

Top Play-Doh speelgoed

Play-Doh Classic Color - 4 Potjes speelgoed
Play-Doh Classic Color - 4 Potjes
Maak plezier met dit Play-Doh pakket met 4 mooie kleuren! Deze set bevat 4 grote Play-Doh potjes van elk 112 gram e...
#5
#9
#25
Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders

Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn. Alleen de positieve wijzigingen tonen wij, zelfs op basis van een 30-daags-gemiddelde. Doe er je voordeel mee!

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 2000 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)