Ons verhaal

Wie zijn wij en wat vinden wij? 

Bij elke leeftijd hoort een andere spelontwikkeling. Een dreumes is met hele andere dingen bezig dan een kleuter. Welk speelgoed is geschikt voor welke leeftijdsfase? Welk speelgoed is bijvoorbeeld geschikt voor een baby van acht maanden? En wat koop je voor een meisje die vier wordt, of voor een jongen die tien wordt? Soms lastig om een juist antwoord op te vinden. Of je nu een cadeau voor je eigen kind of voor een ander kind wilt aanschaffen, het is een ingewikkelde zoektocht.

Wij willen het je makkelijk maken: logisch en snel zoeken. 

Om deze zoektocht naar passend speelgoed makkelijker te maken hebben wij, twee jonge moeders, een overzichtelijk website gecreëerd, een speelgoed zoekmachine. Alleen het leukste en geschiktste speelgoed is op de website geselecteerd. De producten zijn logisch onderverdeeld in verschillende categorieën en thema’s. Het principe van de site is heel simpel: zoek op leeftijd, op type speelgoed, op merk of op prijs. Heb je geschikt speelgoed gevonden? Wij zorgen dat je direct wordt doorgelinkt naar de juiste pagina van een betrouwbare webshop. Natuurlijk is er, naast het speelgoed, ook handige achtergrondinformatie te vinden over verschillende leeftijdsfasen, bijbehorende spelontwikkeling, merken en producten.

Zorgvuldig geselecteerde speelgoed producten

De producten op de website zijn zorgvuldig geselecteerd. Alleen producten waar ouders en/of kinderen tevreden over zijn komen op de website. Trends en ontwikkelingen op het gebied van speelgoed worden gevolgd, zodat de website up to date blijft. Ouders en kinderen van nu willen graag bijzonder en origineel speelgoed. Tevens is retro of vintage speelgoed erg hip. Om bij deze wensen aan te sluiten zijn de leukste hierbij horende speelgoeditems in thema’s ondergebracht.

Samenwerken? Leuk! 

Wil je graag met ons samenwerken? Dat kan! Er zijn verschillende samenwerkingsvormen mogelijk. Je kun hierbij denken aan het onder de aandacht brengen van je speelgoedproduct, het schrijven van een review, of het schrijven van een (gast)blog. Eigen ideeën of suggesties zijn ook altijd welkom. 

Contact opnemen

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten en stuur een e-mail naar info@geschiktspeelgoed.nl. Of bel met Annemieke op 06-48263239. 

 

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)