54x Ultieme sinterklaas cadeau tips voor mannen

Geplaatst op: 09-10-2023, 19:04, laatste update op: 10-10-2023, 11:37

Op zoek naar een sinterklaas cadeau voor een man? Een cadeau geven is leuk en je wilt hem graag verrassen met iets speciaals. Ga dit jaar voor het ultieme sinterklaas cadeau! 

Soms heb je even geen inspiratie. Het is tenslotte niet makkelijk om een sinterklaas cadeau voor een man te kopen. Ze weten het zelf meestal ook niet te verzinnen.

Met onze cadeautips vind je al snel een origineel cadeau waar iedere man blij van wordt. We delen het in per categorie. Let's go. 

mannen op bankje in de zon
cadeaus voor sportieve mannen

Sinterklaas cadeaus voor sportieve mannen

Sporten is zeer belangrijk, een fit lichaam is immers een fit mens. Zoek jij een cadeau voor een sportieveling? Er zijn veel cadeaus waar je hem blij mee kunt maken. Of hij nou van de krachttraining, cardio of teamsport gaat maakt niet uit. We hebben een paar sportieve Sinterklaas cadeaus voor je uitgezocht.

Spullen om thuis te trainen

Het eerste wat je thuis nodig hebt is een goede yogamat. Het is erg vervelend om op de harde vloer te moeten liggen tijdens het rekken en strekken. Een zachte mat kan daarnaast voor nog veel andere sportieve oefeningen gebruikt worden. Denk aan een intens buikspierkwartier of een push-up challenge. 

Met vechtsport train je het volledige spectrum. Door de heftige intensiteit verbeter je je conditie, behendigheid en ook je kracht. Echt iets voor fanatiekelingen. Met de juiste spullen kan je makkelijk thuis aan de slag. Neem bijvoorbeeld een opblaasbare boksbal in combinatie met bokshandschoenen. 

Voedingssupplementen om fit te blijven

Met veel sporten hoort ook de juiste voeding. Daardoor kan je beter herstellen en fit zijn voor de volgende workout. Zoek je een cadeau voor de fanatiekeling die wel wat extra supplementen kan gebruiken? Je zit altijd goed met eiwit poeder. Kies voor een lekker smaakje, zoals vanille.

Er zijn naast proteïne poeders ook vele andere supplementen die het sporten makkelijker maken. Bij krachttraining kan creatine helpen om meer spiermassa te ontwikkelen. Daarnaast kan je met pre-workout ook snel sterker worden.

Klein extraatje voor erbij? Geef dan ook een shakebeker. Voor een paar euro heb je al een leuke. Je hebt nooit genoeg shakebekers.

Voor hardlopers

Hardlopers meten graag hun prestaties via de mobiele telefoon. Er zijn tegenwoordig meerdere methodes om dit te doen, maar een broekje met een zak erin is één van de beste. In normale sportbroekjes kan dit haast niet, omdat de telefoon los in de broek zit en dan heen en weer gaat schudden.

Met dit speciale broekje zit de telefoon strak tegen je benen aan. Naast je telefoon is er ook ruimte voor een voedzame gel. Zo kan je langere afstanden lopen. Een andere methode is om voor een sportarmband te kiezen. De telefoon zit dan om je arm geknoopt.

Om het hardlopen in de winter door te laten gaan heb je extra uitrusting nodig. Met een lichtgevend harnas kan je door blijven gaan wanneer de zon onder is. Hoogstwaarschijnlijk is het dan ook koud. Een extra thermo legging of thermoshirt kan dan zeker geen kwaad.

Yoga sokken met anti slip

Misschien niet het meest voor de hand liggend, maar als je een cadeau zoekt voor iemand die van yoga houdt zijn de juiste sokken erg handig. Hiermee krijg je meer grip een op gladde vloer. Zo kunnen intense behendigheidsoefeningen toch beter uitgevoerd worden.

Een makkelijk simpel rugtasje

Voor de kleinere spullen is een rugtasje ook handig. Een simpele nylon gymtas heeft precies genoeg ruimte voor de gemiddelde gymsessie. Denk aan een handdoek, schoenen en bidon. Er is zelfs genoeg ruimte voor een proteïnereep over.

cadeaus voor volwassen gamers

Sinterklaas cadeaus voor gamers

Ken jij iemand die een fanatieke gamer is en wil je voor hem een gaaf Sinterklaas cadeau kopen? Videogames is misschien wel het leukste onderwerp om cadeaus voor te kopen. Daarnaast zal je met het juiste videogame cadeau de gamer heel erg blij maken.

De vetste games van dit najaar

Gameproducenten doen hun best om voor de feestdagen de vetste releases uit te brengen. De winterperiode leent zich uitstekend voor het spelen van videogames. Meer tijd achter de console of PC betekent ook tijd om nieuwe games te ontdekken. Bekijk ook de 27 leukste Nintendo Switch spellen voor 6 jarige kids.

De nieuwste Pokémon games brengen een open wereld vol uitdagingen. Je stapt met Pokémon Scarlet & Violet beleef je het nieuwste hoofdstuk van de Pokémon serie geheel op je eigen manier. Je ziet je favoriete Pokémons volledig in 3D en kan ongekende avonturen met ze beleven.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2 is de legendarische shooter uit 2009. De game is volledig opnieuw gemaakt en opnieuw uitgebracht. Ken jij een ervaren gamer? Laat hem één van zijn favoriete games herleven in de nieuwste graphics. Natuurlijk ook erg leuk voor de wat jongere gamer.

Harry Potter: Hogwart Legacy

Misschien wel één van de games met de hoogste verwachtingen: Hogwart Legacy. Dit is niet een simpel vervolg op de Harry Potter verhaallijn. Dit spel speelt zich namelijk 100 jaar eerder af. Je kan helemaal je eigen verhaal beleven in het magische Zweinstein kasteel. Naast dat het er allemaal fantastisch uitziet, heeft Hogwarts Legacy een open wereld met onvoorstelbaar veel mogelijkheden.

Nintendo Switch: Mario blijft te gek!

Op de Nintendo Switch kan je veel multiplayer spellen doen. Neem bijvoorbeeld de altijd populaire Mario Kart. Ook dit jaar is er weer een nieuwe game in de legendarische Mario line-up bij gekomen: Mario Strikers. Een leuk voetbalspel dat voor iedereen begrijpbaar en bespeelbaar is.

Je zult een console gamer altijd blij maken met een extra controller. Voor de Nintendo Switch is dat dus een set extra joy-cons. De Xbox of Playstation maken gebruik van draadloze controllers. Let erop dat je zeker weet welke controller de uiteindelijke ontvanger heeft. 

Gaming muis voor PC Gamers

PC gamers kunnen ook gebruik maken van een Xbox controller. Vertrouw ons er maar op dat PC gamers liever met een goede muis en toetsenbord te werk gaan. De keuze uit game muizen of toetsenborden is erg groot. Het hangt af van je budget wat geschikt is. Met de juiste muis vergroot je het game plezier en ook de prestaties van elke gamer.

Racestuur voor Simulatie Racers

Voor de echte sim race gamers is goed materiaal erg belangrijk. Dit kan het verschil maken tussen een pole position of de tweede plaats. Wij raden een stuurwiel aan van hoge kwaliteit en met force feedback, zodat je het ultieme race gevoel krijgt. 

De Thrustmaster T300 RS GT wordt goed beoordeeld en is geoptimaliseerd voor de meeste game platformen. Als je een stuurwiel zoekt voor een F1 racer, dan is het Ferrari F1 Racestuur een geweldige toevoeging. Dit stuurwiel kan op de T300 RS GT geplaatst worden.

Headset om online met vrienden te gamen

Naast goed besturingsapparatuur is een headset een erg leuk cadeau voor gamers. Vooral gamers die veel met vrienden spelen. Je kan kiezen tussen een headset met kabel of eentje met Bluetooth verbinding. De SteelSeries Arctis 3 is een uitstekende headset voor een goede prijs.


 

Abonnement voor internetdienst (xbox live, nintendo online, psn)

Tegenwoordig gebeurd online gamen veelal via een abonnement. Dit kost uiteraard. In ruil daarvoor zorgen platformen zoals Xbox Live, Nintendo Online of Playstation Network dat valsspelers actief worden geweerd en je altijd een optimale verbinding hebt.

Op afstand bestuurbare auto

Ken jij een papa die racefan is? Met een op afstand bestuurbare auto in de stijl van Red Bull Racing kan deze vader zijn lol op. Waarschijnlijk zullen zijn kinderen het nog veel leuker vinden. Dat gaat nog interessant worden hoe het speelplezier verdeeld gaat worden.

Max Verstappen - RC auto - Red Bull RB15 - USB 1:24 - 2,4 GHz speelgoed
Max Verstappen - RC auto - Red Bull RB15 - USB 1:24 - 2,4 GHz
Dit speelgoed is niet duurzaam omdat het gemaakt is van kunststof en geen bescherming biedt.
Populariteit: 8/100
cadeaus voor klusser man

Sinterklaas cadeaus voor handige klussers

Zonder teveel vooroordelen te hebben, durven we toch wel te zeggen dat een klus cadeau bij de meeste mannen gewaardeerd zal worden. Met het juiste gereedschap wordt klussen ook zoveel leuker. We hebben een aantal klus cadeaus opgezocht waarmee je elke “handige harrie” blij zult maken.

Multitool

Eigenlijk zou iedereen een multitool in huis moeten hebben. Hiermee kan je zowel grof werk als precisiewerk zeer gemakkelijk uitvoeren. Zoek je een cadeau voor iemand die een verbouwing aanstaande heeft? Met een multitool komt alles voor de bakker.

Met de Dremel 3000 koop je voor een ontzettend aantrekkelijk bedrag een zeer handig cadeau. Je kan hiermee grove oppervlakten gemakkelijk vlak schuren. Daarnaast kan je hout zeer precies in de juiste vorm zagen. Deze multitool is zo sterk, dat je gemakkelijk door zware metalen kunt slijpen.

Gereedschapsets

Het mooi met gereedschapsets is dat het niet per se een cadeau is voor iemand die vaak klust. Een handige schroevendraaierset, inbus set of dopsleutelset stelt je in staat om enorm veel dagelijkse klussen eenvoudig te klaren. Het zal je verbazen hoe handig dit cadeau is. Je zult hier dan iemand ook enorm blij mee maken.

Luchtcompressor

Misschien niet het eerste waar je aan zult denken als klus cadeau: een luchtcompressor. Het zal je verbazen hoeveel handelingen je op lucht kunt uitvoeren. Het mooie aan een luchtcompressor is dat deze in veel verschillende prijsklassen beschikbaar zijn. 

Met de goedkopere kan je eigenlijk al best veel zaken uitvoeren. Denk aan: banden oppompen, luchtpistool gebruiken of zelfs een nietpistool op lucht gebruiken. Een geweldig cadeau voor de klussende man.

Deze mag absoluut niet ontbreken: WD-40

Je kan zoveel bereiken met een simpele bus WD-40. Schroeven die al jaren vastzitten komen los dankzij een goede dosis van dit smeermiddel. Daarnaast kan je metalen beschermen tegen corrosie omdat WD-40 vochtafstotend is. Vooral handig voor bijvoorbeeld fietskettingen.

cadeau ijdele man

Sinterklaas cadeaus voor de ijdele mannen

Ook mannen zijn ijdel. Ze zien er graag goed uit voor zichzelf en voor hun omgeving. Door de juiste beautyproducten cadeau te doen scoor je goed punten. We geven je een paar tips van leuke en alledaags beauty producten voor mannen. Daar profiteer jij en de ontvanger van.

Scheerapparaat

Mannen groeien baarden, en die hebben onderhoud nodig. Met het juiste gereedschap krijg je mooiere baarden (daar profiteert iedereen van) en wordt een stuk makkelijker. Zoek jij een cadeau voor iemand die veel met zijn baard bezig is? Een nieuwe scheerapparaat is een dan een top cadeau! 

Het leuke hieraan is, dat er veel apparaten beschikbaar zijn die het lang volhouden en veel mogelijkheden bieden. Dit zijn scheerapparaten en trimmers in één. Een paar goede voorbeelden zijn de Braun Baardtrimmer 7 en de Philips One Blade.

Wil je meteen voor een volledige huidverzorgingspakket gaan? Er zijn verscheidene leuke opties beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de Dove pakket waar je een lekkere sportieve deodorant en douchegel combineert met een handdoek. 

Op zoek naar iets exclusievers? Rituals heeft altijd erg fijne geuren in huis. Een body lotion in combinatie met shampoo zal dan ook erg gewaardeerd worden. Als laatste kan je voor de complete baard verzorgingskit van Gillette kiezen.

Parfum

Het is tijd om jezelf of een ander te verwennen! En wat is nou lekkerder dan met een heerlijke geur voor de dag te komen? Dit zorgt ervoor dat de moderne man zich zelfverzekerd en elegant voelt en dit ook uitstraalt. 

Wij geven je graag wat inspiratie voor een geschikt cadeau met een selectie van parfums die zowel als krachtig ruiken en daarnaast ook lang blijft hangen. Hieronder vind je de populairste mannengeuren van dit moment: 

cadeaubon voor mannen

Veilige optie: cadeaukaarten voor mannen

Nog geen cadeau gevonden waar je echt achter staat? Dat kan natuurlijk! Je kunt altijd voor de veilige optie kiezen: een cadeaukaart. Mocht je een cadeaukaart voor een man willen kopen dan hebben we een aantal tips voor je.

Een goed begin is een fashion cadeaubon. Hiermee kan de gelukkige ontvanger zijn kledingkast upgraden. Andere leuke cadeaukaarten zijn voorbeeld een diner cadeau, klus cadeaukaart of een Bol.com cadeaubon.

Een laatste tip is om giftcards voor gamers te kiezen. Je kan een tegoed kopen voor verschillende populaire platformen. Denk aan de Nintendo eShop, Microsoft Store (voor Xbox) of Playstation. Voor de meer casual gamers is het een idee om een Apple App Store card te geven. 

Hetzelfde geldt natuurlijk voor Android gebruiker met een Play Store giftcard.

Antwoorden op échte mannen vragen

Mannen worden veelal blij van gadgets, elektronica en sport gerelateerde spullen. Het nieuwste hebbedingetje die in het echte leven compleet nutteloos zijn maken mannen soms bizar blij. Natuurlijk doen geurtjes, klusspullen en cadeaubonnen het altijd goed. 

Een dinerbon om daarna samen de stad in te gaan, een ballonvaart boven zijn geboorteplaats of een bioscoopje. Of plan een fietstocht waarbij hij achterop mag zitten en jij fietst, succes gegarandeerd. Klusspullen, geurtjes, sportspullen of een set biertjes. Een man is niet zo kritisch. 

Eerder geplaatste speelgoed blogs

Meer speelgoed blogs

Review Orbito van FlexiQ

16-02-2024

In deze review van het spel Orbito van FlexiQ testen drie kinderen in de leeftijd van 5-10 jaar dit spel. Uitdaging, logisch nadenken en plezier staan centraal! Ook samen met een volwassenen is het een leuk en niet te lang durend familie spel. De kids kunnen het ook met elkaar spelen zonder hulp. - Lees hele artikel

Deze 3 populaire voetbalstadions bouw je zelf met Lego

12-10-2023

Duik in de wereld waar Lego en voetbal samenkomen! Bouw je favoriete stadion steen voor steen en breng de magie van het veld naar je woonkamer. - Lees hele artikel

Sinterklaas 2023: een top 10 voor kinderen van 3 tot 12 jaar

28-09-2023

Sinterklaas is nog in Spanje, maar hij en zijn Pieten hebben de eerste versiersels en lekkernijen al naar Nederland gestuurd en deze zijn weer overal te krijgen. Wij kijken ook wel weer uit naar dit feest en oriënteerden ons alvast een beetje op de cadeautje markt. Benieuwd naar onze top 10? - Lees hele artikel

Sinterklaas Top 10 2023 voor kinderen van 0 tot 3 jaar

27-09-2023

Ook dit haar hebben we voor jou weer een mooi overzicht gemaakt met cadeautjes voor kinderen van 0-3 jaar. Soms best een lastige doelgroep, want wat is nou écht leuk? En ze kunnen het ook niet altijd goed zelf vertellen nog. Maar we helpen je op weg met deze Sint cadeautjes top 10! - Lees hele artikel

Sinterklaas top 10 baby en peuter (update 2023)

17-09-2023

Ben jij al druk bezig met Sinterklaas? Wordt je al zenuwachtig van de eerste vragen van de kinderen wanneer Sinterklaas komt? Of kijk je er heel erg naar uit om gezellig met elkaar pakjesavond te vieren? Wij helpen je in elk geval een handje met onze Sinterklaas top 10 voor baby's en peuters! - Lees hele artikel

Onderzoek: “trampolines zorgen steeds vaker voor ernstig letsel bij kinderen”

23-04-2023

Trampoline springen is goed voor brein, spieren en conditie maar zorgt steeds vaker voor ernstig letsel bij kinderen. Met de lente van 2023 in aantocht gingen wij op onderzoek uit. We vroegen artsen en fysiotherapeuten naar hun ervaringen. Conclusie: veel trampoline ongevallen zijn te voorkomen. - Lees hele artikel

De ultieme koopgids voor een goede en veilige trampoline

18-04-2023

Om een goede en veilige trampoline aan te schaffen moet je op een aantal belangrijke dingen letten. We maakten een complete gids voor het kopen van een nieuwe trampoline. - Lees hele artikel

Helpt het springen op de trampoline bij autisme?

31-03-2023

Spring mee op deze fascinerende reis en ontdek hoe trampolinespringen een grote impact kan hebben op het leven van autistische personen en hun gezinnen! - Lees hele artikel

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)