Little Tikes, speelgoed dat de activiteit en verkenning stimuleert

Little Tikes maakt speelgoed voor kinderen en tracht innovatief speelgoed te ontwikkelen dat activiteit en verkenning stimuleert. Ze maken duurzame producten om speelplezier voor jaren te garanderen! Little Tikes produceert hoofdzakelijk kunststof speelgoed dat gericht is op zuigelingen en jonge kinderen, voor binnen en buiten spelen.

little tikes auto

Historie van Little Tikes

In 1969 richtte Thomas G. Murdough Little Tikes op in Aurora (Ohio, Amerika). In 1984 is het bedrijf verkocht aan de Amerikaanse fabrikant Rubbermaid. In 2006 werd het verworven door MGA entertainment van Newel Rubbermaid.

Type speelgoed

Little Tikes maakt veel verschillende soorten speelgoed. Bijvoorbeeld speelgoed voor in de tuin (glijbanen, trampolines, zandbakken), speelgoed voor in bad (waterspeelgoed) of speelgoed voor binnen (muziekinstrumenten, auto's rammelaars). 

Beste & Populairste Little Tikes speelgoed

Veelgestelde vragen

Little Tikes is een bekend merk dat een breed scala aan speelgoed voor kinderen van verschillende leeftijden produceert. Het speelgoed is goed ontworpen, duurzaam, veilig en biedt het talrijke voordelen voor de ontwikkeling van kinderen.

 

Little Tikes speelgoed is gemaakt met hoogwaardige materialen die duurzaam zijn en tegen een stootje kunnen.

Little Tikes speelgoed is ontworpen met veiligheid in gedachten, en het voldoet of overtreft alle veiligheidsnormen die door regelgevende instanties zijn vastgesteld.

Little Tikes speelgoed is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat belangrijk is voor ouders die het speelgoed van hun kinderen in goede staat willen houden.

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)