VTech: Verken de Wereld van Educatief en Interactief Speelgoed

VTech is een pionier in het creëren van geavanceerde, educatieve en interactieve speelproducten die kinderen van alle leeftijden en ontwikkelingsstadia helpen groeien. Met ondersteuning van panels bestaande uit kinderen, ouders, pedagogen en speelgoedspecialisten, blijven ze producten ontwikkelen die voldoen aan de behoeften en wensen van kinderen.

Top VTech speelgoed

De Reis van VTech

VTech begon zijn avontuur in 1976 in Hong Kong en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd speelgoedconcern dat zich toelegt op hoogwaardig elektronisch speelgoed. Met talrijke prijzen op hun naam, erkend door pedagogen, consumenten en journalisten, blijft VTech een krachtige speler in de wereld van educatief speelgoed.

Stimuleren van Kinderlijke Creativiteit

Bij VTech staat de creativiteit en ontwikkeling van het kind centraal. Ze ontwerpen elektronisch speelgoed dat kinderen inspireert en aanmoedigt om hun verbeelding te gebruiken. Elk jaar brengen ze zo'n 50 nieuwe producten op de markt, die een wereld van ontdekking en leerplezier voor kinderen ontsluiten.

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)