Janod, houten speelgoed uit Frankrijk

Janod is een specialist op het gebied van houten speelgoed en het grootste houten speelgoed merk uit Frankrijk. Het speelgoed van Janod is duurzaam, innovatief, veilig en gaat jaren mee! Janod is speelgoed dat leuk, leerzaam, functioneel, maar tegelijkertijd ook speels is, door de originele speelgoed ontwerpen. Wanneer er gekozen wordt voor speelgoed van Janod, wordt er gekozen voor kwaliteit!

Historie

In 1970 richtte Louis Janod het bedrijf Janod op in Orgelet (Frankrijk), samen met zijn partner Serge Salvi. Janod is een bedrijf gericht op het ontwerp en de verkoop van traditioneel speelgoed. Bij traditioneel speelgoed kan gedacht worden aan tollen, jojo's, kegels, enzovoort. 
In 2004 heeft Pascal Bernard, de CEO van Janod, een full-scale ontwerpafdeling opgezet. Elk jaar gaan de in-house designers, samen met een team van computer graphics kunstenaars en product managers, 150 nieuwe houten en kartonnen spelletjes en speelgoed ontwerpen. 

Type speelgoed 

Traditioneel houten en kartonnen speelgoed en spelletjes met een eigentijds design. Bekend van de Janod poppenwagen, scooter of magnetibook. 

Top Janod speelgoed

Janod Pure - Muziektafel speelgoed
Janod Pure - Muziektafel
Muziektafel samengesteld uit een cymbaal, een klok, een krabber, een bel en een afneembare tamboerijn. De stok is een le...
#9
Janod Magnetibook - Verkleedfeest jongens speelgoed
Janod Magnetibook - Verkleedfeest jongens
Educatief magneetspel van karton met vermommingen voor jongens als thema. Bevat 36 magneten en 8 kaarten. Open het boek ...
#12
Janod Voelpuzzel - Bosdieren speelgoed
Janod Voelpuzzel - Bosdieren
20-delige reuzenpuzzel in hard karton, met 7 onderdelen met textuur (Bont voor de vos, de beer, de hinde, het konijn, na...
#21
Janod Magneetboek - Klok kijken speelgoed
Janod Magneetboek - Klok kijken
Educatief magneerspel van karton met de tijd leren als thema. bevat 75 magneten en 8 kaarten aan weerskanten zijn bedruk...
#24
#26
#27
Janod Puzzel - Op de Bouwplaats speelgoed
Janod Puzzel - Op de Bouwplaats
Elk klein puzzelwonder kan zijn gading vinden in de collectie van Janod. Zonder dat de kinderen het weten, ler...
#28
✅ Janod Knoppuzzel - Bos speelgoed
✅ Janod Knoppuzzel - Bos
Puzzel Happy Forest | JanodHouten raampuzzel met grote knoppen waarmee kleine kinderhandjes gemakkelijk de p...
#30
Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders

Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn. Alleen de positieve wijzigingen tonen wij, zelfs op basis van een 30-daags-gemiddelde. Doe er je voordeel mee!

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 2000 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)