Janod, houten speelgoed uit Frankrijk

Janod is een specialist op het gebied van houten speelgoed en het grootste houten speelgoed merk uit Frankrijk. Het speelgoed van Janod is duurzaam, innovatief, veilig en gaat jaren mee! Janod is speelgoed dat leuk, leerzaam, functioneel, maar tegelijkertijd ook speels is, door de originele speelgoed ontwerpen. Wanneer er gekozen wordt voor speelgoed van Janod, wordt er gekozen voor kwaliteit!

Historie van Janod

In 1970 richtte Louis Janod het bedrijf Janod op in Orgelet (Frankrijk), samen met zijn partner Serge Salvi. Janod is een bedrijf gericht op het ontwerp en de verkoop van traditioneel speelgoed. Bij traditioneel speelgoed kan gedacht worden aan tollen, jojo's, kegels, enzovoort. 
In 2004 heeft Pascal Bernard, de CEO van Janod, een full-scale ontwerpafdeling opgezet. Elk jaar gaan de in-house designers, samen met een team van computer graphics kunstenaars en product managers, 150 nieuwe houten en kartonnen spelletjes en speelgoed ontwerpen. 

Welk speelgoed maakt Janod? 

Traditioneel houten en kartonnen speelgoed en spelletjes met een eigentijds design. Bekend van de Janod poppenwagen, scooter of magnetibook. 

Top Janod speelgoed

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)