Onze samenwerkings partners

Je bent op zoek naar speelgoed. Voor een verjaardag, een kleinzoon van 6 maanden, een speciale gebeurtenis als afzwemmen of misschien wel voor het sinterklaasfeest. Online zijn er tientallen webshops die speelgoed verkopen. Grote webshops én kleine(re) online winkels. 

Verschillende prijzen: wij helpen je! 

De ene webshop is de andere niet. Hetzelfde speelgoed is vaak bij meerdere speelgoed aanbieders te koop (Bol, Amazon, Lobbes en vele anderen). Los van de verzendkosten en het moment van leveren is de prijs van speelgoed voor veel mensen doorslaggevend. Wij monitoren per product, per aanbieder en per datum de prijzen van al het speelgoed op onze website. 

Een paar voordelen voor jou.

  • … kan daardoor zien waar je het goedkoopste speelgoed koopt;
  • … kan daarmee tijd besparen door; 
  • … speelgoed kopen wat aansluit bij het kind

Wij werken niet met alle aanbieders samen

Natuurlijk werken wij graag samen met aanbieders van speelgoed en in een aantal gevallen krijgen wij op basis van affiliate marketing ook betaald wanneer wij bezoekers naar een webshop doorsturen. Niks vreemds aan. Wij werken alleen niet met alle webshops samen. Wij vinden het belangrijk dat een webshop een bewezen staat van dienst heeft als het gaat om betrouwbaarheid en klantervaringen. 

Actuele samenwerkingspartners

In onderstaande lijst kan je zien met welke speelgoed aanbieders wij op dit moment samenwerken en met welke aanbieders wij een affiliate overeenkomst hebben. Niet met alle zoals je kan zien. Dat is voor ons geen probleem, we willen graag compleet zijn, ook al verdienen wij hier geen geld mee. Is een speelgoed aanbieder de goedkoopste, dan sturen we je als bezoeker hier graag naartoe. 

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)