Ontdek de Wereld van Duurzaam en Educatief Speelgoed met Plan Toys

Stap in de wereld van Plan Toys, waar duurzaamheid en educatie hand in hand gaan. Het bedrijf is gepassioneerd om kinderen door middel van speelgoed de wereld te laten ontdekken. Terwijl ze zorg dragen voor onze planeet. Plan Toys vind dat elk kind speelgoed verdient dat leerzaam, veilig en milieuvriendelijk is.

Producten van plan toys & prijzen vergelijken

Oprichting en type speelgoed

Plan Toys werd opgericht in 1981 met het doel om kinderen te inspireren en te onderwijzen door middel van innovatief, duurzaam speelgoed. Wij streven ernaar om bij te dragen aan een duurzame wereld, terwijl we de creatieve ontwikkeling van kinderen stimuleren.

Plan Toys maakt een breed assortiment aan houten speelgoed voor verschillende leeftijdsgroepen, van peuters tot kleuters. Ons speelgoed varieert van puzzels en bouwblokken tot keuken- en muzieksets, allemaal ontworpen om kinderen te helpen hun cognitieve en fysieke vaardigheden te ontwikkelen.

Wat leren kinderen van het speelgoed van Plan Toys?

Het speelgoed van Plan Toys is ontworpen om kinderen te stimuleren in hun creatieve en cognitieve ontwikkeling. Door met het speelgoed te spelen leren kinderen over kleuren, vormen, geluiden en bevordert het de fijne motoriek. 

Bovendien is het speelgoed goed voor de ontwikkeling van sociale en communicatieve vaardigheden.

Is het speelgoed duurzaam?

Absoluut! Duurzaamheid is een kernwaarde van Plan Toys. Het speelgoed is gemaakt van duurzaam geoogst rubberhout, zonder chemicaliën. Bovendien zijn de verpakkingsmaterialen en inkt op waterbasis, om de milieu-impact op de wereld te minimaliseren.

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)