Fisher Price, al jarenlang een begrip

Fisher Price is een Amerikaans bedrijf wat speelgoed maakt voor baby's en kinderen. Ouders van nu hebben er als kind mee gespeeld en de kinderen van deze tijd genieten nog volop van hetzelfde speelgoed. De figuren van 'Little People' (vroeger 'Play Family') zijn een groot succes. 

Historie 

In 1930 werd Fisher Price opgericht door onder andere Herman Fisher en Irving Price. Het speelgoed werd gemaakt volgens principes die zijn gericht op intrinsieke speelwaarde, vindingrijkeid, sterke constructie, goede waarde voor het geld en actie. In 1931 gingen de oprichters naar een Toy Fair in New York en al snel werd het een succes. Het eerste Fisher Price speelgoed dat werd verkocht was 'Dr. Doodle'. Vanaf 1950 werd het eerste plastic speelgoed gemaakt: 'Buzzy Bee'. Vanaf 1960 werd de 'Play Family' (nu 'Little People') geïntroduceerd en werd enorm populair. Sinds 1993 is Fisher Price een dochteronderneming van Mattel.

Type speelgoed 

Sinds 1930 heeft Fisher Price zo'n 5000 verschillende speelgoedproducten uitgegeven. De bekendste lijn is het 'Little People' speelgoed, dit zijn mens en dierfiguurtjes met verschillende speelsets (huis, boerderij, school, voertuigen). Andere populaire lijnen zijn 'Power Wheels', View-Master', 'Rescue Heroes', de 'Chatter Telefoon' en de 'Rock a Star'. Andere bekende merken zijn ook onder de Fisher Price naam uitgebracht, zoals Disney, Sesamstraat, Barney, Dora en See 'n Say. 

Top Fisher Price speelgoed

Fisher-Price Little People Speelhuis - Speelfigurenset speelgoed
Fisher-Price Little People Speelhuis - Speelfigurenset
Leef je samen met je vriendjes helemaal uit tijdens het spelen of houd een slaapfeestje met het Little People Speelhuis ...
#2
Fisher-Price Loop Met Mij Zebra - Looptrainer speelgoed
Fisher-Price Loop Met Mij Zebra - Looptrainer
De Fisher-Price® Loop Met Mij Zebra leert je kind eerste woordjes en eerste stapjes - precies het vriendje dat je k...
#12
Fisher-Price Little People Lp Grote Dierentrein - Bene/Zwitserland speelgoed
Fisher-Price Little People Lp Grote Dierentrein - Bene/Zwitserland
Peuters kunnen wilde avonturen beleven met de Little People Grote ABC Dierentrein van Fisher-Price. Deze grote duwtrein ...
#13
#17
Fisher-Price Linkimals Light-Up & Learn Owl - Educatief Speelgoed speelgoed
Fisher-Price Linkimals Light-Up & Learn Owl - Educatief Speelgoed
​Speeltijd is een echte giller met de Linkimals™ Light-Up & Learn™ Owl van Fisher-Price®. Terwijl peuters op de k...
#22
Fisher Price - Little people kerststal speelgoed
Fisher Price - Little people kerststal
Wie kent Little People van Fisher Price niet? Er zijn vele uitvoeringen en variaties, maar deze is wel heel erg leu...
#29
Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders

Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn. Alleen de positieve wijzigingen tonen wij, zelfs op basis van een 30-daags-gemiddelde. Doe er je voordeel mee!

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 2000 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)