Ontdek Green Toys: Duurzaam Speelgoed voor een Betere Toekomst

Green Toys speelgoed, waar duurzaamheid en speels leren samenkomen. Het bedrijf gelooft in een groenere toekomst en wil dit bevorderen door het creëren van speelgoed dat zowel educatief als milieuvriendelijk is. Ontdek en word deel van de duurzaamheidsverandering!

green toys duurzaam speelgped

Uitgelicht speelgoed

Al het speelgoed van Green Toys

Oprichting van het bedrijf

Green Toys werd opgericht in 2007 met een duidelijk doel: het creëren van veilig, duurzaam en educatief speelgoed dat onze kinderen helpt groeien en tegelijkertijd onze planeet beschermt.

Type speelgoed

Green Toys maakt een breed scala aan speelgoed, van bouwblokken en puzzels tot voertuigen en speelsets. Elk stuk speelgoed is ontworpen om de creativiteit en nieuwsgierigheid van kinderen te stimuleren.

Wat leren kinderen van het speelgoed?

Het duurzame speelgoed draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen door het stimuleren van motorische vaardigheden, probleemoplossend vermogen, en sociale interactie. Green Toys denk dat spelend leren de sleutel is tot de groei van een kind.

Duurzaamheid en veiligheid in het DNA van het merk

Duurzaamheid is de kern van ons merk. Al ons speelgoed is gemaakt van 100% gerecyclede materialen, voornamelijk melkflessen, en is verpakt in 100% recyclebare verpakkingen. We streven ernaar om zo min mogelijk impact op onze planeet te hebben.

Veiligheid is voor het bedrijf van het grootste belang. Het speelgoed voldoet aan alle veiligheidsnormen en -regelgeving. Het is vrij van BPA, ftalaten en lood. Green Toys is trots om veilig speelgoed te bieden dat ouders kunnen vertrouwen.

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)