No products found Kapla - Uniek bouwspel voor ieder kind, een creatieve uitdaging

Kapla, een uniek houten bouwspel met blokjes!

Kapla is een uniek houten bouwspel van grenenhout. Het zijn kleine rechthoekige plankjes met slechts één afmeting in 7 verschillende kleuren. Kapla is voor kinderen en voor hun ouders een creatieve uitdaging met veel bouwplezier, fantasie en plezier zonder lijm, spijkers of schroeven.

Kapla speelgoed prijzen vergelijken

Historie Kapla

De Kapla steentjes zijn in 1985 bedacht door de Nederlandse Fransman Tom van de Bruggen als modelbouwsteentjes. Hij vond Kapla uit tijdens zijn studententijd terwijl hij een 19e eeuws kasteel uit Zuid Frankrijk restaureerde. Pas later werden de steentjes gezien als educatief speelgoed voor thuis en op school. Kapla is uitgegroeid tot een familiebedrijf. 

Type speelgoed Kapla

Kapla maakt steentjes die allemaal dezelfde afmeting hebben. De blokjes zijn in verschillende hoeveelheden (40-100-200-280-1000) en verschillende kleuren te verkrijgen. Er zijn ook bouwboekjes, waardoor er ook zonder ervaring prachtige gebouwen gemaakt kunnen worden. Tot slot is er nog Tom-Tec, waarmee bruggen gebouwd kunnen worden. 

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)