bObles

bObles is een product waar een filosofie achter zit voor kinderen. Deze filosofie is gebaseerd op de overtuiging dat kinderen hun voordeel halen uit actief bezig zijn en het op de juiste wijze gebruik maken van hun lichaam. Deze filosofie zegt ook dat bewust omgaan met je lichaam zorgt voor geluk, bevordert het zelfvertrouwen en versterkt het vermogen om te keren en sociale vaardigheden te ontwikkelen. 

Historie van bObles

bObles is een Deens design bedrijf dat sinds 2006 zit- en speelmeubels maakt die de motorische vaardigheden van het kind positef stimuleren. bObles werkt vanuit de gedachten dat ze van de wereld een betere plek willen maken en daarbij nemen zij hun eigen verantwoordelijkheid door meubels te ontwerpen die het bewegen stimuleert en kinderen in staat stelt hun fantasie te gebruiken en lichamelijke ervaringen op te doen. De meubels worden gemaakt van duurzaam materiaal, zonder gevaarlijke ftalaten en gifstoffen.  

Type speelgoed van bObles

Multifuctionele speel- en zitmeubels die tijdens het spelen de motorische vaardigheden van het kind verbeteren, de zogenaamde Tumbling Animals. bObles is voor kinderen van alle leeftijden, die graag spelen en hun fantasie gebruiken bij alles wat ze doen. Daarnaast wordt er met het design rekening gehouden met het interieur van de ouders. 

 

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)