Auto speelgoed, een aantrekkende werking voor vooral jongens & mannen

Als je een peuter hebt, weet je dat ze een beetje geobsedeerd kunnen raken door bepaald speelgoed. Maar één soort speelgoed lijkt in de favorieten van elk klein kind te staan: als het maar wielen heeft. Dus waarom houden peuters van auto's, vliegtuigen, treinen, en alle andere automobielen? Deskundigen op het gebied van kinderontwikkeling leggen uit waarom ze zo dol zijn op auto's en vrachtwagens, wat het betekent, en hoe je hun obsessie een beetje gezonder kunt maken. Daarnaast natuurlijk ook gerelateerd auto speelgoed per leeftijd. 

Vooral jongens vinden het fantastisch!

Onder deze categorie valt eigenlijk alles wat te maken heeft met voertuigen. Elk kind. Jong of oud, meisje of jongen, vindt het leuk om met auto's te spelen! Alles voertuigen die rijden vinden kinderen geweldig. Dus ook treinen, tractors, fietsen en dus ook auto's. 

Trapauto's, zelf lekker rijden! 

Trapauto's vinden kinderen geweldig! Zelf door te trappen in een auto rijden, hoe stoer! Trapauto's heb je in vele uitvoeringen, zoals driewielers, skelters, trapauto's en tractors. En het mooiste, je hebt geen rijbewijs nodig. 

Auto's voor baby's

Een auto is niet allen leuk voor grote stoere mannen, ook baby's vinden auto's leuk in de vorm van een speelgoedauto. De baby kan grijpen naar de auto, er gewoon naar kijken en de structuren voelen. Door met de wielen te spelen (en deze eventueel te bewegen) kan de motorische ontwikkeling van je baby gestimuleerd worden. De fijne motoriek word verbeterd. Een speelgoedauto is ook na 5 jaar nog leuk om eventueel door te geven aan een broertje, neefje of buurmeisje. 

Elektrische auto's voor stoere peuters

Als er tijdens de babyperiode een liefde voor auto's is gegroeid kan dit in de peuter en kleuter periode alleen maar verder worden aangewakkerd. Niet met een trapauto maar met heuse replica elektrische auto's. Mercedes, Lamborgini, Range Rovers en een Fiat 500 kinderauto. Allemaal oplaadbaar en de meeste versies bieden een meegeleverde 2.4 GHz afstandsbediening. Deze is te gebruiken om zelf te sturen en gas te geven wanneer uw kind dit nog niet zelfstandig kan. 

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)