Playmobil, het leuke speelfiguur

Playmobil is een brede speelgoedlijn, bestaande uit verschillende plastic poppetjes van ongeveer 7,5 centimeter lang en bijbehorende accessoires. Het speelgoed is geschikt voor kinderen in de leeftijd tussen 4 en 12 jaar en is een groot succes over de hele wereld. Het fantasierijke rollenspellen met 30 verschillende historische en moderne speelthema's is erg leuk voor kinderen en staat goed bekend bij ouders en opvoeders. In meer dan 80 verschillende landen wordt Playmobil verkocht. Playmobil heeft zeer veel verschillende speelwerelden met elk een eigen verhaal. 

Historie 

De introductie van Playmobil was in 1974 en toen al werden er 2,6 miljard Playmobil speelfiguren geproduceerd. De poppetjes van Playmobil zijn een uitvinding van Hans Beck, die de poppetjes baseerde op de tinnen soldaatjes. De eerste Playmobil collectie was opgebouwd rond drie thema's: de bouw, het Wilde Westen en de riddertijd. Vanaf 1975 verschenen er ook vrouwelijke poppetjes en rond 1980 ook de eerste kinderen. Vanaf 1976 werd het aanbod in accessoires groter en werden er ook voertuigen en gebouwen toegevoegd aan het assortiment. 

Type speelgoed

Playmobil is plastic speelgoed met een zeer grote diversiteit in aanbod van speelfiguren, landschappen, gebouwen, dieren, voertuigen en elektronisch speelgoed. Playmobil staat voor hoge kwaliteit speelgoed.

Top Playmobil speelgoed

PLAYMOBIL 1.2.3 Aqua Adventskalender Badplezier - 71086 speelgoed
PLAYMOBIL 1.2.3 Aqua Adventskalender Badplezier - 71086
De PLAYMOBIL 1.2.3 AQUA adventskalender biedt de beste voorbereiding op Kerstmis en veel spetterplezier voor de kleintje...
#19
Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders

Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn. Alleen de positieve wijzigingen tonen wij, zelfs op basis van een 30-daags-gemiddelde. Doe er je voordeel mee!

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 2000 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)