Magnetisch speelgoed voor urenlang speelplezier

Er is tegenwoordig veel speelgoed op de markt die magnetisch is. Super cool toch? Leuk voor je kind om iets mee te bouwen, iets op een magnetisch bord te tekenen, te puzzelen of visjes te vangen. Je kent het vast wel. Magnetisch speelgoed zorgt voor een snelle positieve bouwervaring omdat de stukjes eenvoudig in elkaar “klikken”. Niet alleen voelt je kind dat “het goed zit”, ook hoort hij/zij dat het goed zit. 

magnetisch speelgoed

Wat kan je op deze pagina verwachten?

Constructies bouwen

Voor peuters en oudere kinderen is het super leerzaam en leuk om dingen te bouwen. Er zijn veel magnetische bouwsets te verkrijgen. Super educatief omdat het kinderen laat nadenken over het maken van 2D of 3D ontwerpen.

Magformers - vanaf 3 jaar 

Magformers staat bekend om hun vormen, felle kleuren en magnetische 3D structuren. Er is overal aan gedacht. In het design is namelijk ook rekening gehouden met de veiligheid voor de kinderhandjes. Het speelgoed is geschikt voor jongens en meisjes. Ze leren op een super toffe manier om 3D dingen te bouwen! 

Magformers Basic Set- bouwset 50 stuks- magnetisch speelgoed speelgoed
Magformers Basic Set- bouwset 50 stuks- magnetisch speelgoed
Magformers 50 Set is het ultieme bewijs dat je met magnetisch speelgoed erg veel kan bouwen. Deze driehoekige en vierkante speelgoed magneten in vrolijke kleuren zijn het perfecte educatief speelgoed. Ze bevorderen de motorische ontwikkeling, stimuleren de creativiteit é...
Onze aanbeveling!

Magna Tiles (tip!)

Magna Tiles is kwalitatief zeer goed magnetisch speelgoed. Te gebruiken voor jong (vanaf de leeftijd van 2 jaar) tot oud (zelfs ik, 40 jaar, vind het nog leuk). De Magna Tiles zijn prijzig maar kwalitatief en daarmee duurzaam. De magnetische stukjes gaan jaren mee en zijn daarmee goed door te geven aan zusjes, broertjes of nieuwe generaties. Ons advies is om een hele grote (of misschien wel 2) sets aan te schaffen, daarmee vergroot je het bouwplezier enorm. 

Magna-Tiles Clear Colors 100 Piece Set speelgoed
Magna-Tiles Clear Colors 100 Piece Set
Magna-Tiles® zijn platte kunststof tegels met magnetische randen. De Clear Colors set van 100 stuks bevat driehoeken en vierkanten in verschillende afmetingen en kleuren. De magnetische randen helpen kinderen bij het construeren van bouwwerken. Jonge kinderen beginnen meestal me...
Onze aanbeveling!

Geomag - vanaf 3 jaar

Super leuk en leerzaam, dat is Geomag! Hierbij gaat het ook om het bouwen van 3D ontwerpen. Geomag staat bekend om bolletjes en staafjes met magnetische werking waardoor ze aan elkaar blijven kleven. Je kind kan er eindeloze creaties mee maken.

Geomag Super Color Recycled 60 delig speelgoed
Geomag Super Color Recycled 60 delig
Pure magie, dat is het magnetische constructiespeelgoed van Geomag. Dankzij de eenvoudige bouwelementen en de magie van magnetisme, kun je met creativiteit en verbeeldingskracht eindeloze figuren en 3D-constructies bouwen. De langwerpige magnetische staven, stalen kog...
Onze aanbeveling!

SmartMax - vanaf 1 jaar

Het concept van SmartMax lijkt in eerste instantie erg veel op dat Geomag. Het richt zich wel iets meer op de jongere kinderen. Daarnaast heeft SmartMax ook een paar super toffe varianten op de staafjes en bolletjes bedacht. Zo zijn er o.a. dieren en autootjes die met magnetische uiteinden aan elkaar geklikt kunnen worden. Hier kunnen ook jongere kinderen hun lol mee op. 

SmartMax My First Safari Animals - Magnetisch Constructiespeelgoed speelgoed
SmartMax My First Safari Animals - Magnetisch Constructiespeelgoed
Ontdek safaridieren met SmartMax My First Safari Animals!Jonge kinderen (+12 maanden) kunnen op een veilige manier de magie van het magnetisme ontdekken met de “My First” collectie van SMARTMAX. De extra grote, zachte onderdelen van de dieren klik...
Onze aanbeveling!

Magnetische borden

Door speelgoed magneten op een bord te bewegen kunnen kinderen helemaal los gaan met hun fantasie. Dit is niet alleen super leuk maar erg leerzaam. Het kind leert een verhaallijn te bedenken of leert patronen te herkennen. Leuk speelgoed dus voor educatieve doeleinden! 

Magnetisch tekenbord

Ieder kind wil wel iets leuks en creatiefs maken op zijn/haar eigen tekenbord, niet waar? Dit is ook voor ouders een uitkomst doordat het kind niet op papier hoeft te tekenen en alles wat er op het magnetisch tekenbord getekend is kan ook weer uitgeveegd worden. Ideaal toch?

Magnetisch Tekenbord Voor Kinderen speelgoed
Magnetisch Tekenbord Voor Kinderen
Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden Inclusief 4 stempels en een pen Eenvoudig mee te nemen in de auto en op visite Met dit magnetische tekenbord beleef je gegarandeerd urenlang tekenplezier en kun je eindeloos nieuwe creaties maken!   ...
#1
Peppa Pig - Magnetisch Tekenbord speelgoed
Peppa Pig - Magnetisch Tekenbord
Beleef urenlang tekenplezier met deze magnetische tekentablet van Peppa Pig. Met dit magnetische tekenbord van Peppa Pig maakt jouw kleine de mooiste tekeningen! Het bord wordt geleverd met een magnetische pen zodat jouw kind heerlijk kan tekenen. Door de schuifk...
#2

Magnetisch puzzelbord

Een puzzel is altijd een goed idee. Het leert je kindje om logisch te redeneren en draagt bij aan de fijne motoriek. Een magnetische puzzel is een super leuke variant op een normale puzzel. Het zorgt gegarandeerd voor veel speelplezier. Super leuk om cadeau te geven als je het ons vraagt. 

Magnetisch visspel

Ook nog een super leuke en speelse variant op het puzzelbord is het magnetische visspel. 

De leuke en felle kleuren van de vissen zorgen voor een aantrekkelijk uiterlijk. Spelenderwijs leert je kindje de hand- en oogcoördinatie steeds meer te ontwikkelen. Al jaren is het magnetisch visspel een succes bij veel kinderen.

Melissa & Doug - Visspel, magnetisch hengelspel speelgoed
Melissa & Doug - Visspel, magnetisch hengelspel
Een leuk spel dat iedereen nog wel kent van vroeger! Aan de hengels zit een magneetje, waardoor de vissen aan de hengels blijven plakken. Wie vangt de meeste visjes? Mooi houten speelgoed van het populaire merk Melissa & Doug. Motorisch leren Met dit vi...
Onze aanbeveling!
Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders

Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn. Alleen de positieve wijzigingen tonen wij, zelfs op basis van een 30-daags-gemiddelde. Doe er je voordeel mee!

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 2000 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)