K3 speelgoed, het leukste speelgoed van dit prachtige merk!

Het leukste K3 speelgoed, de populaire meiden popgroep

K3 is van oorsprong een Vlaamse meidengroep met Nederlandstalige liedjes. K3 richt zich vooral op kleuters en kinderen. De naam verwijst naar de drie oorspronkelijke leden van de groep: Karen, Kristel en Kathleen. Kathleen is in 2009 vervangen door Josje. De muziek van de drie dames is razend populair onder kinderen. Dvd's, films, theatershows, het is allemaal even succesvol.

De historie van K3

Niels William probeerde een soort Vlaamse 'Spice Girls' te vormen en bracht K3 samen. De eerste single was geen succes. In 1999 deed K3 mee met het Eurovisie Songfestival met het nummer Heyah Mama. Ondanks de slechte beoordelingen werd het nummer op single uitgebracht en werd het een grote hit. K3 veroverde Vlaanderen en een jaar later ook Nederland.

Vele hits volgden, zoals Alle kleuren, Tele-Romeo, Toveren, Oya lélé en Kusjesdag. Sinds 2002 hebben de drie meiden van K3 ook een televisieserie voor kinderen, 'De wereld van K3'. Ook zijn er diverse DVD's verschenen en geeft K3 regelmatig voorstellingen. In 2009 verliet Kathleen Aerts de groep en kwam Josje Huisman bij de groep. In de nieuwe samenstelling wordt de eerste single 'MaMaSé' gelijk een grote hit.

Type K3 speelgoed: heel populair!

Er zijn vele producten verschenen van K3. Het speelgoed van K3 is ook erg populair. Een meezingmicrofoon, puzzels, een dansmat, tablets, sieradenmaaksets, verkleedkleren, gitaren, puzzels en nog veel meer leuke producten zijn te verkrijgen. 

Top K3 speelgoed

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)