Het leukste K3 speelgoed, de populaire meiden popgroep

K3 is van oorsprong een Vlaamse meidengroep met Nederlandstalige liedjes. K3 richt zich vooral op kleuters en kinderen. De naam verwijst naar de drie oorspronkelijke leden van de groep: Karen, Kristel en Kathleen. Kathleen is in 2009 vervangen door Josje. De muziek van de drie dames is razend populair onder kinderen. Dvd's, films, theatershows, het is allemaal even succesvol.

De historie van K3

Niels William probeerde een soort Vlaamse 'Spice Girls' te vormen en bracht K3 samen. De eerste single was geen succes. In 1999 deed K3 mee met het Eurovisie Songfestival met het nummer Heyah Mama. Ondanks de slechte beoordelingen werd het nummer op single uitgebracht en werd het een grote hit. K3 veroverde Vlaanderen en een jaar later ook Nederland.

Vele hits volgden, zoals Alle kleuren, Tele-Romeo, Toveren, Oya lélé en Kusjesdag. Sinds 2002 hebben de drie meiden van K3 ook een televisieserie voor kinderen, 'De wereld van K3'. Ook zijn er diverse DVD's verschenen en geeft K3 regelmatig voorstellingen. In 2009 verliet Kathleen Aerts de groep en kwam Josje Huisman bij de groep. In de nieuwe samenstelling wordt de eerste single 'MaMaSé' gelijk een grote hit.

Type K3 speelgoed: heel populair!

Er zijn vele producten verschenen van K3. Het speelgoed van K3 is ook erg populair. Een meezingmicrofoon, puzzels, een dansmat, tablets, sieradenmaaksets, verkleedkleren, gitaren, puzzels en nog veel meer leuke producten zijn te verkrijgen. 

Top K3 speelgoed

K3 jurkje Regenboog 6-8 jaar - Verkleedjurk speelgoed
K3 jurkje Regenboog 6-8 jaar - Verkleedjurk
Er zijn nieuwe K3 meisjes, dus ook een nieuw K3 jurkje! Trek het jurkje aan en zing je favoriete K3 liedjes. Oefen...
Tip #3
Tip #16
Tip #17
Spaarpot met andre personage  set van 3 speelgoed
Spaarpot met andre personage set van 3
3 spaarpotten van blik. Leuke en super spaarpotten met andre afbeeldingen ,u krijgt alle drie de afgebeelde...
Tip #21
K3 dobbelspel - Dubbel dobbelpret speelgoed
K3 dobbelspel - Dubbel dobbelpret
Ben jij goed in dobbelspelletjes? Dan is het regenboogspel en kleur- en vormspel van K3 echt wat voor jou! Speel samen m...
Tip #22
Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders

Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn. Alleen de positieve wijzigingen tonen wij, zelfs op basis van een 30-daags-gemiddelde. Doe er je voordeel mee!

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 2000 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)