Hape speelgoed: duurzaam, leerzaam en veilig voor kinderen

Bij Hape geloven ze in de kracht van speelgoed om kinderen te helpen groeien, leren en ontdekken. Het streven is om duurzaam speelgoed te creëren dat kinderen in alle ontwikkelingsfasen stimuleert. Ze zetten zich in voor veiligheid, duurzaamheid en eindeloze vreugde.

hape speelgoed duurzaam

Uitgelicht speelgoed van Hape

Missie: leren en spelen moeten hand in hand gaan

Het speelgoed van Hape is ontworpen met de gedachte dat leren en spelen hand in hand gaan. Elk product moedigt kinderen aan om te ontdekken, te experimenteren en te groeien door middel van spel. De speelgoedcollectie bevordert fijne motoriek, probleemoplossing, sociale interactie en creatieve expressie. Ondertussen hebben kinderen vooral plezier. 

Al het duurzame speelgoed van Hape

Oprichting en doel van het bedrijf: inspireren tot spelend leren

Hape is opgericht in 1986 met een duidelijk doel voor ogen: het creëren van hoogwaardig, creatief speelgoed dat bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Ze streven ernaar kinderen te inspireren tot spelend leren, terwijl ze rekening houden met de gezondheid van onze planeet. Het doel van Hape is om kinderen te voorzien van veilig en duurzaam speelgoed, dat hun groei en ontwikkeling stimuleert.

Type speelgoed: natuurlijke materialen en groene productiemethoden

Hape is trots op zijn diverse assortiment van innovatief speelgoed. Van bouwsets en muziekinstrumenten tot puzzels en buitenspeelgoed, elk stuk speelgoed is ontworpen om te fascineren, uit te dagen en de creativiteit van kinderen te ontsteken. We maken gebruik van natuurlijke materialen en groene productiemethoden om ervoor te zorgen dat ons speelgoed zowel plezierig als milieuvriendelijk is.

Duurzaamheid: dat zit wel snor bij Hape

Hape is diep toegewijd aan duurzaamheid. Het speelgoed wordt vervaardigd uit duurzame bronnen en met behulp van milieuvriendelijke processen. Ze streven ernaar de impact op het milieu te minimaliseren en tegelijkertijd speelgoed van hoge kwaliteit te leveren dat generaties lang kan worden gekoesterd.

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)