Berg skelters, de beste die in de internationale markt verkrijgbaar zijn

Berg skelters zijn een geweldige manier voor kinderen om buiten te spelen en actief te blijven. Ze bieden niet alleen urenlang plezier, maar helpen kinderen ook bij de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden, evenwicht en coördinatie. 

Berg skelters zijn al meer dan 30 jaar een begrip in Nederland en zijn inmiddels ook populair in vele andere landen. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en innovatieve ontwerpen.

berg skelters typen leeftijden

Berg, een Nederlands bedrijf opgericht in 1985

Berg Toys is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar skelters produceert. Het bedrijf is opgericht in 1985 en is gevestigd in Ede, Nederland. 

Berg is een van de grootste skelterproducenten ter wereld en exporteert naar meer dan 60 landen wereldwijd. Berg staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit, innovatieve ontwerpen en aandacht voor veiligheid en duurzaamheid

Het bedrijf heeft een breed scala aan skelters en accessoires ontwikkeld, die worden verkocht via geselecteerde dealers en webshops over de hele wereld. Berg streeft ernaar om kinderen te stimuleren om actief en buiten te spelen en hecht veel waarde aan de tevredenheid van zijn klanten.

berg fabriek ede

Welke skelters zijn er voor welke leeftijden?

Berg biedt een breed scala aan skelters voor kinderen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Door het diverse aanbod van Berg is er voor ieder kind wel een geschikte skelter te vinden. 

Het is belangrijk om de leeftijd van het kind en het gebruik van de skelter in overweging te nemen bij het maken van de juiste keuze. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten Berg skelters.

berg skelter op racebaan meisjes

Buddy skelter - van 3 tot 8 jaar

De Buddy is een populaire skelter voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Het heeft een stevig frame en een verstelbare stoel, waardoor het meegroeit met je kind.

Buzzy skelter - vanaf 2 jaar

De Buzzy is een instapmodel skelter voor kinderen vanaf 2 jaar. Het is een compacte en lichte skelter die gemakkelijk te hanteren is voor de allerkleinsten.

BERG Buddy Lime Skelter - Limegroen - 3 Tot 8 Jaar - Verstelbare stoel speelgoed
BERG Buddy Lime Skelter - Limegroen - 3 Tot 8 Jaar - Verstelbare stoel
Dit speelgoed is duurzaam omdat het gemaakt is van hoogwaardige materialen en een stevig frame heeft dat lang meegaat. Het kan ook worden aangepast aan de groei van het kind, waardoor het langer meegaat en minder snel vervangen hoeft te worden.
Populariteit: 10/100

Rally skelter - vanaf 4 jaar

De Rally is een skelter voor kinderen vanaf 4 jaar. Het heeft een sportief ontwerp en is voorzien van luchtbanden, waardoor het geschikt is voor ruwere ondergronden.

BERG Rally NRG Orange Skelter - 2023 model - 4 tot 12 jaar - Oranje speelgoed
BERG Rally NRG Orange Skelter - 2023 model - 4 tot 12 jaar - Oranje
Dit speelgoed is duurzaam omdat het is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om jarenlang mee te gaan. Het heeft ook een CE-markering voor veiligheid en comfortfuncties zoals luchtbanden en verstelbare stoelen zorgen ervoor dat kinderen er lang plezier van kunnen hebben.
Populariteit: 10/100

Jeep Adventure - Voor stoere kids vanaf 4 jaar

De Jeep Adventure is een stoere skelter voor kinderen vanaf 4 jaar. Het heeft een uniek ontwerp en is voorzien van terreinbanden, een reservewiel en een trekhaak.

BERG JEEP Buzzy Rubicon Skelter - Rood/Zwart - 2 tot 5 jaar speelgoed
BERG JEEP Buzzy Rubicon Skelter - Rood/Zwart - 2 tot 5 jaar
Dit speelgoed is duurzaam omdat het gemaakt is van hoogwaardig en slijtvast materiaal, waardoor het lang meegaat. Daarnaast is het ontwerp veiliger dan een driewieler en bevordert het de motorische vaardigheden van kinderen.
Populariteit: 10/100
BERG Elektrische Skelter met XXL frame Jeep Revolution E-BFR-3 - Drie versnellingen - Groen - Vanaf 5 jaar speelgoed
BERG Elektrische Skelter met XXL frame Jeep Revolution E-BFR-3 - Drie versnellingen - Groen - Vanaf 5 jaar
Dit speelgoed is duurzaam omdat het gemaakt is van hoogwaardige materialen en een efficiënte motor heeft die zorgt voor langdurig rijplezier zonder batterijproblemen. Bovendien is de skelter gemakkelijk te assembleren en comfortabel om op te rijden.
Populariteit: 0/100

Off-road skelter - vanaf 5 jaar

De Off-road is een robuuste skelter voor kinderen vanaf 5 jaar. Het heeft een stevig frame en dikke banden, waardoor het geschikt is voor ruige terreinen.

BERG XL frame X-plore BFR Skelter - Groen - Vanaf 5 jaar speelgoed
BERG XL frame X-plore BFR Skelter - Groen - Vanaf 5 jaar
Dit speelgoed is duurzaam omdat het gemaakt is van hoogwaardige materialen en ontworpen is om jarenlang mee te gaan. Bovendien heeft het een verstelbare stoel waardoor kinderen er langer plezier van kunnen hebben.
Populariteit: 0/100

Farm skelter - vanaf 3 jaar

De Farm is een skelter met een landbouwthema voor kinderen vanaf 3 jaar. Het heeft een voorlader en aanhanger, waardoor het perfect is voor kinderen die graag buiten spelen en helpen met klusjes.

E-go - elektrische skelter

De E-go is een elektrische skelter voor kinderen vanaf 6 jaar. Het heeft een stille elektromotor en kan worden opgeladen met behulp van een stopcontact.

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)