Aqua Fun, voor urenlang badplezier

Het merk Aqua Fun is een onderdeel van TOMY. De speeltjes van Aqua Fun zijn vrolijk gekleurd en zorgen voor eindeloos speelplezier voor peuters, kleuters, kinderen en hun ouders/verzorgers. De speeltjes van Aqua Fun komen overal van pas, of het nou in de badkuip is, het opblaasbadje of een pierebadje; Aqua Fun heeft allemaal passende producten. Met de speeltjes van Aqua Fun wordt het in bad gaan nog leuker!

Type speelgoed

De snowboardende ijsberen, de DeReMi dolfijnen, de Octopus familie, Splash de pinguïn, de vrolijk zingende schildpad, het watertrappelende nijlpaard, zwemmende Woefie en de Badpiraat.

Aqua Fun is onderdeel van het bedrijf TOMY, die ook de merken Chuggington, Lamaze, Play to Learn en Disney Winnie the Pooh heeft.

Top Aqua Fun speelgoed

Fun sokken met de Engeltjes van Santi (30140) speelgoed
Fun sokken met de Engeltjes van Santi (30140)
Deze Fun sokken hebben een perfecte mix van kleuren.Ze zijn modieus en het grappige ontwerp maakt ze voor dagelijk...
Tip #2
Tip #5
Twin shooter Aqua Fun: 42 cm speelgoed
Twin shooter Aqua Fun: 42 cm
Ga de strijd aan met het Twin Shooter waterpistool van JohnToy. Met dit waterpistool van 42 centimeter heb je altijd gen...
Tip #6
Tip #10
Tip #12
Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)