Early Rider, houten loopfietsen voor verschillende leeftijden

Early Rider maakt mooie houten loopfietsen. Early Rider onderscheidt zich van andere loopfietsen in design en kwaliteit. De Early Rider heeft een mooi ingebrand vlammendesign, een geborduurd lederen zadeltj en brede spaakwielen in retrostyle. De fietsen zijn gemaakt uit superlicht berkenhout met FSC certificaat. De wielen hebben echte banden. De fietsen kunnen prima tegen een stootje!

De houten loopfietsen van Early Rider zijn niet alleen stoer en stevig maar ook erg praktisch. De hoogte van het zadel is verstelbaar. Het stuur is zelfs beveiligd met een uniek gepatenteerd stuursysteem. Voor beginnende fietsertjes kan het stuur wat strakker gezet worden en voor wat gevorderde kinderen wat losser om scherpere bochten te maken. Geen enkele andere loopfiets heeft deze extra beveiliging!

Type speelgoed

Er zijn drie modellen voor verschillende leeftijden: De Lite (1,5 tot 3,5 jaar), de Classic (2 tot 4,5 jaar) en de Evolution (3,5 tot 5,5 jaar).

Speelgoed van het merk Early Rider

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)