Het allerleukste speelgoed. Sinds 2013. Onafhankelijk.

Prenatal, voor elke leeftijd wel iets te vinden

De Prenatal bestaat al ruim vijftig jaar en is een winkel voor (aanstaande) ouders, baby's, kinderen, opa's oma's en iedereen die te maken heeft met zwangerschappen en kinderen. Prenatal probeert een betrokken bedrijf te zijn. Het aanbod moet voorzien in de behoefte rond de gebeurtenis van een nieuw leven en een opgroeiend leven. Persoonlijke aandacht voor de klanten staat hoog in het vaandel.

Historie

De Prenatal is van oudsher een Frans bedrijf, een bedrijf waar ze alles verkopen voor moeder en kind. In 1959 werd er vanuit Frankrijk toestemming gegeven voor een Prenatal in Nederland. Sindsdien is de Prenatal maar blijven groeien, de ene na de andere vestiging vestigde zich. Vele eigenaars volgen, de winkelketen wordt vaak verkocht. Sinds 2006 is de Prenatal overgenmomen door Prenatal S.p.A, gevestigd in Italië. Inmiddels zijn er 16 warenhuizen, 54 stadwinkels en een webshop.

Type speelgoed 

Prenatal heeft naast alle benodigdheden rondom de zwangerschap, geboorte en een opgroeiend kind, ook een mooi speelgoedassortiment. Naast bekende A-Merken hebben ze ook speelgoed vanuit hun eigen label. Het te verkrijgen speelgoed richt zich vooral op de baby, dreumes en peuter. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan boxspeelgoed, badspeelgoed, boekjes, loopwagens, buitenspeelgoed en speelkleden. 

Speelgoed van het merk Prenatal

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)