Happy Horse, de zachte knuffels

Happy Horse is dé ontwerper van zachte en eigenwijze knuffeldieren met een heel uitgebreide collectie. De knuffels onderscheiden zich van elkaar door kleur, karakter en uitstraling. Naast de zachte knuffeldieren heeft Happy Horse ook vrolijke muziekknuffels (die wasbaar zijn), een mobiel voor boven het bed of de box, rammelaars en speenknuffels.

Veiligheid staat bij Happy Horse hoog in het vaandel en alle producten voldoen aan de hoogste Europese Veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk. 

Historie 

In 1963 richtte David Schnitzler samen met zijn oudere broer het bedrijf Schnitzler Brothers Agencies op. Ze beginnen op de Nederlandse markt met vilten pyamazakken, maar breiden de collectie snel uit met poppen en knuffels. In korte tijd was Happy Horse erg bekend als Nederlands label van de knuffeldieren. 

Type speelgoed 

Zachte, eigenwijze knuffeldieren, sloffen, rammelaars, speenknuffels, mobiel, muziekknuffels.

Top Happy Horse speelgoed

Happy Horse - Mickey de Aap speelgoed
Happy Horse - Mickey de Aap
Deze super zachte knuffel met de naam Mickey is een echt vriendje voor de baby. De knuffel is 33 centimer lang en i...
Tip #23
Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)