Woezel en Pip speelgoed, het leukste speelgoed van dit prachtige merk!

Woezel en Pip speelgoed

Woezel en Pip zijn twee vrolijke hondjes gebaseerd op de fantasie van, en de liefde voor dieren van Guusje Nederhorst.

Historie van Woezel en Pip

In 2001 besloot Guusje Nederhorst te stoppen met acteren en tv-werk om haar droom te laten uitkomen. Ze was altijd al dol op kinderen en dieren en besloot om verhalen te gaan schrijven voor jonge kinderen. In 2002 liet ze haar eerste verhalen lezen aan haar man, Dinand Woesthoff.

Hij was dol enthouasist en er wordt een plan gemaakt rondom de droom van Guusje. In het voorjaar van 2003 wordt er begonnen met de opname van liedjes wat resulteerde in 'De Lalala Meezing CD; Liedjes voor de allerkleinsten'.

Met illustratoren werden de hondjes Woezel en Pip geboren, gebaseerd op de fantasie van en de liefde voor dieren van Guusje. Op 29 juni 2003 werd haar zoon geboren en een beter excuus voor het voorlezen (en uitproberen) van nieuwe Woezel en Pip verhalen leek er niet te zijn.

Kanker geconstateerd

In september 2003 werd er totaal onverwachts kanker bij Guusje geconstateerd en dit heeft er toe geleid dat Guusje haar werk nooit heeft kunnen oppakken of afronden. Haar grote wens was dat haar werk uitgebracht zou worden. Haar echtgenoot besloot het boekje en de CD alsnog uit te brengen en in 2005 verscheen het boekje 'Woezel en Pip - In de Tovertuin', inclusief de meezing CD; het werd een groot succes! In november 2006 verscheen het tweede boekje en in september 2007 het derde deel.

Na de release van het tweede boekje werd er een start gemaakt met het op de markt brengen van Woezel en Pip speelgoed. In 2008 werden de activiteiten rondom Woezel en Pip ondergebracht in een bedrijf, Dromenjager, en vanaf dat moment kwamen er plannen voor een eigen theatershow, het opnemen van een tv-pilot, een vierde boekje en een uitbreiding van de productlijn.

Heel divers speelgoed

Woezel en Pip heeft een grote diversiteit aan speelgoed met als bekende items de boekjes , CD's en DVD's. Daarnaast heeft Woezel en Pip ook houten speelgoed, knuffels, spellen, puzzels en accessoires voor de box.

Top Woezel en Pip speelgoed

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)