Woezel en Pip, de vriendjes voor uw kind

Woezel en Pip zijn twee vrolijke hondjes gebaseerd op de fantasie van, en de liefde voor dieren van Guusje Nederhorst.

Historie van Woezel en Pip: 

In 2001 besloot Guusje Nederhorst te stoppen met acteren en tv-werk om haar droom te laten uitkomen. Ze was altijd al dol op kinderen en dieren en besloot om verhalen te gaan schrijven voor jonge kinderen. In 2002 liet ze haar eerste verhalen lezen aan haar man, Dinand Woesthoff. Hij was dol enthouasist en er wordt een plan gemaakt rondom de droom van Guusje. In het voorjaar van 2003 wordt er begonnen met de opname van liedjes wat resulteerde in 'De Lalala Meezing CD; Liedjes voor de allerkleinsten'.

Met illustratoren werden de hondjes Woezel en Pip geboren, gebaseerd op de fantasie van en de liefde voor dieren van Guusje. Op 29 juni 2003 werd haar zoon geboren en een beter excuus voor het voorlezen (en uitproberen) van nieuwe Woezel en Pip verhalen leek er niet te zijn. In september 2003 werd er totaal onverwachts kanker bij Guusje geconstateerd en dit heeft er toe geleid dat Guusje haar werk nooit heeft kunnen oppakken of afronden. Haar grote wens was dat haar werk uitgebracht zou worden. Haar echtgenoot besloot het boekje en de CD alsnog uit te brengen en in 2005 verscheen het boekje 'Woezel en Pip - In de Tovertuin', inclusief de meezing CD; het werd een groot succes! In november 2006 verscheen het tweede boekje en in september 2007 het derde deel.

Na de release van het tweede boekje werd er een start gemaakt met het op de markt brengen van Woezel en Pip speelgoed. In 2008 werden de activiteiten rondom Woezel en Pip ondergebracht in een bedrijf, Dromenjager, en vanaf dat moment kwamen er plannen voor een eigen theatershow, het opnemen van een tv-pilot, een vierde boekje en een uitbreiding van de productlijn.

Type speelgoed: heel divers speelgoed 

Woezel en Pip heeft een grote diversiteit aan speelgoed met als bekende items de boekjes , CD's en DVD's. Daarnaast heeft Woezel en Pip ook houten speelgoed, knuffels, spellen, puzzels en accessoires voor de box.

 

Top Woezel en Pip speelgoed

Woezel en Pip Tekenbord speelgoed
Woezel en Pip Tekenbord
Magnetisch tekenbord met pen en 3 stempels in verschillende vormen en Woezel en Pip prints. Lekker tekenen zonder vieze ...
#10
Woezel & Pip  -  Dagritmekaarten 3-6 jaar speelgoed
Woezel & Pip - Dagritmekaarten 3-6 jaar
De bekende dagritmekaarten van school nu ook voor thuis. Samen een dagplanning maken geeft kinderen structuur en vergroo...
#15
Woezel & Pip Knuffel Pip 19 Cm Geel speelgoed
Woezel & Pip Knuffel Pip 19 Cm Geel
De enorm zachte vacht van Pip en het fijn vast te houden lijfje maken het een heerlijke knuffel voor de allerkleinste....
#16
#20
Knuffel Woezel 19 Cm grijs speelgoed
Knuffel Woezel 19 Cm grijs
De enorm zachte vacht van Woezel en het fijn vast te houden lijfje maken het een heerlijke knuffel voor de allerkleinste...
#21
Woezel & Pip knuffel - Pip knuffel - 28 cm speelgoed
Woezel & Pip knuffel - Pip knuffel - 28 cm
Woezel en Pip beleven de leukste avonturen in de tovertuin, maar nu gaan ze graag op avontuur in de grote wereld. Ne...
#29
#30
Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders

Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn. Alleen de positieve wijzigingen tonen wij, zelfs op basis van een 30-daags-gemiddelde. Doe er je voordeel mee!

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 2000 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)