999 Games, een topmerk op gebied van bordspellen voor families

999 Games is een Nederlands bedrijf wat zich specialiseert in bordspellen, kaartspellen en accessoires. Talloze spellen van 999 Games zijn in de laatste jaren genomineerd voor Speelgoed van het Jaar of hebben zelfs de prijs gewonnen. Zowel nationaal als internationaal zijn zij actief.

Historie van 999 Games

999 Games is ontstaan op 1 juli 1990 als een postorderbedrijf toen spellenliefhebber Michael Bruinsma voor 5000 gulden importspellen inkocht. Hij verkocht deze vervolgens telefonisch en in 1991 startte hij zijn eigen beurs in Eindhoven: Het Spellenspektakel. 
In 1993 kreeg Bruinsma de mogelijkheid om Magic: The Gathering te distribueren en dit was de doorbraak. Van postorderbedrijf werd het een groothandel. Het oude logo, met de "999:-trein erop, werd vervangen door een nieuw logo, de "999"-joker, waarvan het eerste spel met dit logo uitgebracht werd in 1998, "Elfenland". Dit spel werd direct verkozen tot Speelgoed van het Jaar. Een jaar later werd het, bijzonder populaire, Kolonisten van Katan uitgebracht en ook dit werd Speelgoed van het Jaar. In 2001 wordt het eerste kinderspel uitgebracht, waar er later nog meer van volgen. 

Het Spellenspektakel b.v. werd in 2003 een zelfstandig zusterbedrijf en werd in 2007 verkocht aan Libéma. Inmiddels werken er bij 999 Games b.v. en Phalanx ruim 30 mensen en heeft het een assortiment bestaande uit honderden bordspellen, kaartspellen en accessoires.

Type speelgoed

Veelzijdig aanbod in bordspellen, kaartspellen en accessoires.

Top 999 Games speelgoed

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders

Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn. Alleen de positieve wijzigingen tonen wij, zelfs op basis van een 30-daags-gemiddelde. Doe er je voordeel mee!

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 2000 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)