Het allerleukste speelgoed. Sinds 2013. Onafhankelijk.

Wishbone, uniek en origineel design

Wishbone maakt gebruiksvriendelijk speelgoed (Bike en Flip) met een slim design. Door de verschillende aanpassingen die mogelijk zijn heeft een kind jarenlang plezier van het speelgoed. De Wishbone bike en de Wishbone Flip stimuleren de motoriek van een kind en ze hebben ook nog eens een prachtig design. In 2009 werd de Wishbone Bike bekroond met 'Best Baby & Infantproduct Award. Wishbone heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Historie 

In 2005 kregen ene Rich en Jen hun tweede kind. Ze maakten voor hun kinderen een loopfiets en de kinderen speelden er eindeloos mee. Inmiddels is deze loopfiets uitgegroeid tot een wereldwijde hit: De Wishbone Bike. Naast de Wishbone Bike hebben ze ook de Wishbone Flip ontwikkeld. 

Via een oude garage hebben ze nu een studio in New Zeeland. De Wishbone Bike en Wishbone Flip zijn, met enkele accessoires, de enige producten die zij maken. Hun doel is de fiets zó te maken, dat deze met enkele kleine veranderingen in de structuur, jarenlang een plezier blijft voor kinderen.

Type speelgoed 

Er zijn maar twee types: de Wishbone Bike en de Wishbone Flip. Er bestaan wel verschillende edities van.

Speelgoed van het merk Wishbone

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)