Tiny Love, veelzijdig en vrolijk speelgoed

Het speelgoed van Tiny Love ondersteunt de ouder in de groei en ontwikkeling van de baby en voorziet in de behoeften van het kind. Daarnaast helpt het om de zintuigen te stimuleren. Tiny Love streeft voortdurend naar innovatie en orginaliteit. Een voorbeeld hiervan is dat Tiny Love de uitvinder is van de eerste zogenaamde Gymini Activity Mat. Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel.

Opgericht in 1991 en overgenomen in 2014

Tiny Love is opgericht in 1991 door Shoshi en Isaac Oren. Het doel van het speelgoed is het stimuleren van de ontwikkeling van de baby vanaf de geboorte tot de leeftijd van 24 maanden. Inmiddels worden de producten van Tiny Love in meer dan 50 landen wereldwijd verkocht.  

Het bedrijf lanceerde de allereerste Gymini Activity Mat in 1993 en de eerste elektronische mobiel in 2002. In 2014 is het merk Tiny Love overgenomen door Dorel Industries dat onder andere ook de merken Maxi-Cosi, Bebe Confort, Quinny, Cosco en Baby Art heeft. Het bedrijf is marktleider op het gebied van veiliigheid en bescherming van het kind.

Speelgoed voor de kleintjes

Veelzijdig aanbod variërend van de Gymini Activity Mat, speelkleden, speelbogen en mobielen voor in de box tot schommelstoelen, rammelaars en boekjes.

Top Tiny Love speelgoed

Tiny Love Dynamic Babygym - Meadow Days speelgoed
Tiny Love Dynamic Babygym - Meadow Days
Deze unieke en veelzijdige Dynamic Gymini uit de serie Meadow Days van het merk Tiny Love stimuleert de ontwikkeling van...
Tip #6
Tiny Love Muziekspeeltje - Christopher de Vos speelgoed
Tiny Love Muziekspeeltje - Christopher de Vos
Zoet klinkend windgongspeelgoed. Charmant speelgoed voor onderweg dat zoet klinkende audiofeedback produceert die de...
Tip #13
Tiny Love Gymini Kick & Play - 2017 speelgoed
Tiny Love Gymini Kick & Play - 2017
Gymini Kick & Play van Tiny Love is een multifunctioneel speelkleed dat je makkelijk kunt opvouwen en meenemen. Het spee...
Tip #16
Tiny Love Harry Hippo speelgoed
Tiny Love Harry Hippo
Een makkelijk vast te houden Harry Hipo knuffeldiertje met vrolijke kleuren en verschillende texturen dat, oog/handcoör...
Tip #17
Tiny Love Rammelaar Zeehond speelgoed
Tiny Love Rammelaar Zeehond
Grappige rammelaar in de vorm van een zeehondje. Met verschillende texturen en een bijtring als staart....
Tip #19
Tiny Love New sensations Parkiet speelgoed
Tiny Love New sensations Parkiet
Een hele mooie rammelaar van het Merk Tiny Love. Wanneer je deze rammelaar schudt hoor je het geluidje van een piepend b...
Tip #22
Tip #23
Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)