38x de leukste sinterklaas cadeautips voor vrouwen

Geplaatst op: 22-10-2022, 19:02, laatste update op: 10-10-2023, 11:52

Het is alweer bijna zover. De dag dat sinterklaas en zijn pieten verwacht worden. Maar het valt sinterklaas niet altijd mee om cadeautjes te bedenken, helemaal niet voor een vrouw. 

Daarom helpen wij hem graag een handje op weg. Hieronder vind je leuke inspiratie voor het ideale december cadeautje voor verschillende type vrouwen.

sinterklaas cadeau tips vrouwen
interieur cadeau tips vrouwen

Interieur cadeautips voor vrouwen

Vrouwen kunnen soms eindeloos bezig zijn met het interieur, styling en het bedenken van leuke accessoires voor in huis. Van kaarsen tot aan dingen voor in de keuken, je maakt bijna iedere vrouw hier wel blij mee. Voor leuke december/sinterklaas cadeaus voor het interieur geven we je hieronder dan ook graag wat cadeautips ter inspiratie. 

Kaarsen 

Met de donkere dagen lekker op de bank met de kaarsjes aan is niet alleen gezellig en knus maar zorgt ook nog eens voor een heerlijke sfeer in huis. Met de kaarsen van deze merken maak je menig vrouw erg blij: 

1. Woodwick kaarsen
De kaarsen van Woodwick staan bekend om hun heerlijke geuren en houten lont die een speels knetterend geluid geeft. Heerlijk voor in huis als de koude decemberdagen straks aanbreken. 

2. Rituals Geurkaarsen
Rituals is altijd een goed idee om cadeau te geven. De kaarsen van Rituals ruiken heerlijk en hebben een verfijnd design. 

3. Riverdale
De kaarsen van Riverdale springen echt in het oog, voor iedere interieurlover zeker een erg leuk en inspirerend cadeau. 

Waxinelichthouders

Trendy, stylish en sfeervol, dat is iets wat waxinelichthouders kunnen doen in huis. De waxinelichthouders die wij een echte cadeautip vinden, zijn: 

4. Spiegelglas infinity effect
Een prachtig magisch effect ontstaat als er waxinelichtjes in dit spiegelglas branden. Het lijkt alsof er oneindig veel kaarsjes branden. Het geeft een gezellige, knusse en warme uitstraling waardoor het een leuk cadeau is om te geven in December. 

5. Goud en zwart Egg
Erg populair op social media en bijna ondenkbaar in elk interieur is de goud met zwarte egg(y) waxinelichthouder. Ze schijnen prachtig waardoor het geweldig in het interieur staat en een erg leuk cadeau is. 

6. Cheetah
Cadeautip! Ook populair en passend in veel interieurs zijn de waxinelichthouders met Cheetah vlekjes patroon. 

Geurdiffusers

Veel vrouwen kunnen dit zeker waarderen, een heerlijke geur in huis. Dit zorgt voor een fijne sfeer en is een enorm leuk en geschikt cadeautje. Sinterklaas vindt een lekkere geur in huis ook altijd een goed idee. 

7. Rituals geurstokjes
Rituals staat bedenkt om de heerlijke geuren die zij verkopen. De heerlijke en stijlvolle geurstokjes van Rituals zijn dan ook bij veel vrouwen favoriet! 

8. Aroma diffuser
Op zoek naar een cadeau die voor langere tijd een lekkere geur afgeeft in huis? Kijk dan niet langer verder en check een Aroma diffuser. Dit is gegarandeerd een succes voor een eindeloos lekkere geur in huis. 

9. Amberblokjes/geurblokjes
Voor een sterke geur die lang blijft hangen moet je bij de amberblokjes zijn. In allerlei geuren zijn ze verkrijgbaar en momenteel ook erg populair onder de vrouwen, daarom absoluut een geweldig decembercadeau. 

Originele keuken cadeau’s

10. Melkopschuimer
Ken of ben je die vrouw die haar cappuccino's graag drinkt met een heerlijke melkschuimlaag maar is het nog niet gelukt om te realiseren? Dan is een melkopschuimer een ideaal december cadeau waar gegarandeerd erg veel plezier aan beleeft wordt. 

11. Wafelijzer: gewoon omdat het heerlijk is om zelf een lekkere warme wafel te kunnen maken wanneer je er maar zin in hebt. Heerlijk met slagroom, aardbeien en chocolade. Do we need to say more? 

12. Fondue set
In de decembermaand iets wat onmisbaar is in de keuken als je het ons vraagt. Erg lekker en gezellig samen fonduen waardoor het heel leuk is om zo’n set cadeau te geven aan jezelf of een ander. 

advent kalenders vrouwen december

Leuke december aftelkalenders

Een helemaal passend cadeau bij de tijd van het jaar is natuurlijk een adventskalender! Er gaat niets boven het  gelukkige gevoel die je beleeft als je elke keer een vakje open mag maken. Dit maakt sinterklaas en de kerstdagen nog beter! 

Adventskalenders zijn er in allerlei soorten categorieën en prijzen. We hebben een aantal musthave adventskalenders voor je op een rijtje gezet. Dat er  voor ieder budget wel een leuke kalender te vinden is laten wij je zien. 

Musthave - budget kalenders tot 50,-

Wij geven je hieronder graag wat inspiratie voor als je niet al te gek wil doen maar je toch op zoek bent naar een goed gevulde adventskalender. De volgende kalenders zijn zeker een must have als je het ons vraagt. Een kalender is altijd leuk om te krijgen en om te geven. 

13. Essence adventskalender 2022 ‘Happy Holidays’
Essence heeft dit jaar een goed gevulde kalender met maar liefst 24 vakjes! Naast dat de kalender zo vol zit bestaat het ook nog uit 21 fullsize verzorgingsproducten. Een geweldig cadeau voor iedere vrouw die van make-up houdt, als je het ons vraagt. 

14. Yves Rocher adventskalender 
Naast dat de kalender een ware eyecatcher is en er geweldig uit ziet is dit ook nog eens een erg goed gevulde kalender. De kalender heeft welgeteld 24 vakjes en bevat haarverzorgingsproducten, parfum, make-up en lichaamsverzorgingsproducten. Het ideale sinterklaas cadeau voor elke vrouw om de sinterklaas en kerstperiode nog wat leuker te maken. 

15. Thes de la Pagode
Voor vrouwen die enorm genieten van een lekker kopje thee en ook dol zijn op allerlei verschillende smaken is de kalender van Thes de la pagode een uitkomst! De kalender heeft 24 vakjes met in elk vakje een heerlijke biologische thee. Voor de theeleuten erg leuk om te krijgen maar ook leuk om weg te geven natuurlijk. 

Musthave - luxe kalenders tot vanaf 50,- tot 100,-

Ben je al wat meer ervaren met adventskalenders en ben je opzoek naar de echte toppers onder de kalenders? Kijk dan niet verder en check de onderstaande kalenders waarbij je echt waar krijgt voor je geld. 

16. Nivea & Labello adventskalender 2022
Een volle kalender met 24 heerlijke producten waar je je elke keer weer op kunt verheugen. Nivea en Labello bieden verzorgingsproducten aan die zorgen voor een echt verwenmoment tijdens de decembermaand. 

17. L’Oreal Paris Adventskalender 2022 
Met het luxe en elegante design springt deze adventskalender echt in het oog. Naast dat het er geweldig uitziet, zitten er ook nog 24 make-up producten in van hoogwaardige kwaliteit. Een echt verwen product, deze adventskalender. 

18. Yankee Candle - Snow Globe Wonderland Adventskalender - Tower Tree
Voor veel vrouwen in de wintermaanden is het aansteken van geurkaarsen een guilty pleasure. De adventskalender van Yankee Candle biedt perspectief! De kalender staat niet alleen bekend om de heerlijke ruikende kaarsen maar ook om het design. De kalender van dit jaar kun je namelijk helemaal zelf opbouwen tot kerstboom. Mega origineel en feestelijk. 

beauty cadeaus voor vrouwen

Beauty cadeaus voor sinterklaas

Met beauty of verzorgingsproducten maak je veel vrouwen vaak blij. Van make-up, huidproducten tot aan parfum. Er is haast voor iedere vrouw wel een geschikt cadeau. Wij geven je graag wat inspiratie voor de echte beautylover! 

Parfum cadeau

Iets waar de meeste vrouwen erg gelukkig van worden is toch wel parfum. Een schot in de roos om cadeau te geven tijdens de decembermaand.  Hieronder vind je een door ons samengestelde top 5 van vrouwengeuren voor wat inspiratie. 

19. La Vie est Belle - Lancôme
Een heerlijk zoete vrouwen geur van iris, oranjebloesem en jasmijn. 

20. Flowerbomb - Viktor & Rolf
Een bloemige explosie door fresia, bergamot, groene noten, jasmijn, oranjebloesem, roos en orchidee. 

21. Black Opium - Yves Saint Laurent
Een donkere mysterieuze bloemige zware geur. Een combinatie van koffie, oranjebloesem, vanille, roze peper, jasmijn, patchouli en ceder. 

22. Si - Giorgio Armani
Een zachte chique geur van zwarte bessen, cypresolie en blond muskushout. 

23. Girls Can Say Anything - Zadig & Voltare
Een heerlijke bloemige poederige geur met pioenroos, tonkaboom en vanille. 

Geschenk set van Rituals 

Een erg populair en geliefd merk onder de vrouwen is Rituals. Met hun verschillende lijnen vol verrassende en verfijnde geuren bieden zij veel opties voor een geschikt cadeau. The Ritual of Ayurveda, en The Ritual of Sakura zijn misschien wel het meest populair vanwege de warme en zoete geur. Een geschenk set of los product van Rituals is een echte aanrader en enorm geschikt cadeau! 

Make-up producten

Bij verzorging en opdoffen hoort voor veel vrouwen ook make-up. Veel vrouwen dragen make-up om zich niet onzeker te voelen. Make-up wordt dan door de meeste vrouwen ook erg gewaardeerd als cadeau. Daarom geven wij je hieronder graag wat inspiratie voor een vrouw die van make-up houdt. 

The Revolution Cadeauset - You Are The Revolution of The Evening Rose Gift Set 

Een heel setje met make-up is natuurlijk ook erg leuk om te geven tijdens de decembermaand. Hier speelt het merk Makeup Revolution perfect op in. Ze hebben geweldige geschenksets met   prachtige make-up producten voor een zachte prijs. 

Anastasia Beverly Hills - wenkbrauwen 

Voor de wenkies on fleek is een eyebrowgel van Anastasia Beverly Hills een must. Iets waar vrouwen die van beauty houden tegenwoordig veel mee bezig zijn is hun wenkbrauwen. De Dipbrow Pomade Wenkbrauwgel of het Brow Wiz wenkbrauwpotlood zijn een leuk cadeau waarbij moeiteloos prachtige wenkbrauwen gecreëerd kunnen worden. 

Magic Drops - Collistar

Met een paar van de magische druppels van Collistar krijgt de huid een mooie gezonde goudbruine look. De druppels kunnen door de dagcrème aangebracht worden waarna er een super mooie bruine teint ontwikkeld. Daarnaast zijn de druppels hydraterend en anti-aging. Een cadeau waar menig vrouw zich heerlijk mee kan opdoffen. 

leuke boeken voor vrouwen

Leuke boeken die elke vrouwen leuk zal vinden

Wat is er nou lekkerder dan een boek lezen ter ontspanning? Wij hebben een paar thema’s geselecteerd met boeken die vrouwen geweldig zullen vinden. Van een ontspannend verhaal tot aan verhalen over mode, lifestyle of koken voor iedere vrouw is zeker wat wils. 

We geven je graag een top 3 selectie van de verschillende thema’s. Hier begint je inspiratie voor een geweldig decembercadeau! 

Literaire Romans/Thrillers

Ken of ben je iemand die heerlijk kan ontspannen van het lezen van een spannend boek? Dan zijn dit de cadeautips waar je naar op zoek bent.  

24. Daar waar de rivierkreeften zingen - Delia Owens
Een spannende thriller/roman: spannend en ontroerend. Een bestseller verhaal waar je gemakkelijk in meegezogen wordt. 

25. De stille patiënt - Alex Michaelides
Een spannende thriller waarbij een ‘perfect’ leventje toch opeens veranderd in een nachtmerrie. 

26. Close Up - Esther Verhoef
Een spannende thriller, waarin je helemaal meegezogen wordt. Wat als je ware liefde wel erg veel invloed op je krijgt?

Kookboeken

Veel vrouwen houden ervan om te koken en kunnen ervan genieten om weer op zoek te gaan naar een nieuw en verfrissend recept. Jamie Oliver, Miljushka en Sofie & Jorrit helpen daar graag bij in hun nieuwe populaire kookboeken. 

27. EEN - Jamie Oliver
120 simpele en lekkere gerechten die je kunt maken in een pan, ofwel eenpansgerechten. 

28. Makkelijk met Miljushka - Miljushka
Voor als je het druk hebt en gemakkelijk en snel iets op tafel wil toveren. Met wel 100 heerlijke en eenvoudige recepten. 

29. Lekker & simpel 10 jaar - Sofie van Daalen Buissant des Amorie en Jorrit van Daalen Buissant des Amorie
10 jaar geleden begon het kookavontuur van Sofie en Jorrit doordat ze een website begonnen waarop ze hun kookkunsten deelden. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een website van meer dan 5000 recepten. Ze willen graag hun jubileum vieren en komen met een lekker en simpel kookboek met 150 recepten. 

Lifestyle boeken

Op zoek zijn naar een boek voor wat meer daadkracht of voor (nieuwe) inzichten. Klinkt dat herkenbaar? Vergeet dan zeker de onderstaande populaire boeken niet te checken die ook erg geschikt zullen zijn als cadeau. 

30. De kracht van keuze - Kelly Weekers
Een goed gesprek met een vriendin, Kelly neemt je mee in haar boek over thema’s als vriendschap, ambitie, opvoeding, liefde, verlies en zelfvertrouwen. 

31. Nice girls don’t speak up - Lois P. Frankel
Je hebt geleerd om te pleasen maar krijgt vervolgens geen loonsverhoging. Dit boek geeft je krachtige tools zodat je de zichtbaarheid en waardering krijgt die je verdiend. 

32. Overprikkeld Brein - Charlotte Labee
Brain Balance Expert Charlotte Labee geeft handvatten om balans in je leven te krijgen zodat je binnen 10 weken meer rust ervaart en energie krijgt. 

Fashion  boeken

Een echte beauty en fashion lover zal deze boeken zeker kunnen waarderen! 

33. Style your Life - Lonneke Nooteboom
Een uniek boek met zowel stijladvies als inspiratie om voor jezelf te kiezen en de beste versie van jezelf te zijn. 

34. The Little Book of Chanel - Emma Baxter-Wright
Een pocket size boek over de historie van Chanel. 

35. Leef als een Parisienne - Renee Koudstaal
Een stijlgids vol met tips en inspiratie over een Parijse lifestyle. 

Sinterklaas cadeau voor een vrouw - tot 20 euro

Shoppen op een budget is een verstandige keuze. We hebben een aantal prachtige vrouwelijke sinterklaas cadeaus uitgezocht. Voor een budget tot 20 euro zijn er enorm toffe cadeau’s te krijgen voor een super leuk decembercadeau. Check ze hieronder. Erg handig voor wanneer je lootjes trekken hebt gedaan en gebonden bent aan een bepaald budget.

36. Pim Pam Pet 18+
Een spel speciaal voor volwassenen die houden van pittige vragen waar je een persoonlijk tintje aan kunt geven door zelf je vragen te verzinnen. Een origineel cadeau voor een hilarisch avondje met veel spelplezier. 

37. Armband voor Apple Watch - My protect
Een stijlvolle stainless steel armband voor de Apple Watch geeft een chique uitstraling en is een mega hip en geschikt cadeau voor iemand met een Apple Watch. 

38. Jay Hill serveerplank
Voor bij de borrel is een mooie stijlvolle plank van goede kwaliteit natuurlijk een ware must. Een cadeau die altijd in de smaak zal vallen en zeker met veel plezier gebruikt gaat worden als er graag hapjes geserveerd worden. 

Voor de gestructureerde vrouw

Voor een vrouw die van make-up houdt is een organiser geen overbodige luxe. Een beauty/make-up organizer is een praktisch cadeau die zeker nuttig gaat zijn voor het opbergen van make-up en verzorgingsproducten. Doordat er allerlei vormgevingen zijn zit  er ongetwijfeld een design tussen die geschikt zal zijn als cadeau. 

Vrouwelijke sinterklaas cadeau’s tot een bepaald bedrag

Shoppen op een budget is een verstandige keuze. We hebben een aantal prachtige vrouwelijke sinterklaas cadeaus uitgezocht en die per budget ingedeeld.

Erg handig voor wanneer je lootjes trekken hebt gedaan en gebonden bent aan een bepaald budget.

Eerder geplaatste speelgoed blogs

Meer speelgoed blogs

Review Orbito van FlexiQ

16-02-2024

In deze review van het spel Orbito van FlexiQ testen drie kinderen in de leeftijd van 5-10 jaar dit spel. Uitdaging, logisch nadenken en plezier staan centraal! Ook samen met een volwassenen is het een leuk en niet te lang durend familie spel. De kids kunnen het ook met elkaar spelen zonder hulp. - Lees hele artikel

Deze 3 populaire voetbalstadions bouw je zelf met Lego

12-10-2023

Duik in de wereld waar Lego en voetbal samenkomen! Bouw je favoriete stadion steen voor steen en breng de magie van het veld naar je woonkamer. - Lees hele artikel

54x Ultieme sinterklaas cadeautips voor mannen

09-10-2023

Op zoek naar een sinterklaascadeau voor een man? Een cadeau geven is leuk en je wilt graag verrassen met iets speciaals. Ga dit jaar voor het ultieme sinterklaas cadeau! - Lees hele artikel

Sinterklaas 2023: een top 10 voor kinderen van 3 tot 12 jaar

28-09-2023

Sinterklaas is nog in Spanje, maar hij en zijn Pieten hebben de eerste versiersels en lekkernijen al naar Nederland gestuurd en deze zijn weer overal te krijgen. Wij kijken ook wel weer uit naar dit feest en oriënteerden ons alvast een beetje op de cadeautje markt. Benieuwd naar onze top 10? - Lees hele artikel

Sinterklaas Top 10 2023 voor kinderen van 0 tot 3 jaar

27-09-2023

Ook dit haar hebben we voor jou weer een mooi overzicht gemaakt met cadeautjes voor kinderen van 0-3 jaar. Soms best een lastige doelgroep, want wat is nou écht leuk? En ze kunnen het ook niet altijd goed zelf vertellen nog. Maar we helpen je op weg met deze Sint cadeautjes top 10! - Lees hele artikel

Sinterklaas top 10 baby en peuter (update 2023)

17-09-2023

Ben jij al druk bezig met Sinterklaas? Wordt je al zenuwachtig van de eerste vragen van de kinderen wanneer Sinterklaas komt? Of kijk je er heel erg naar uit om gezellig met elkaar pakjesavond te vieren? Wij helpen je in elk geval een handje met onze Sinterklaas top 10 voor baby's en peuters! - Lees hele artikel

Onderzoek: “trampolines zorgen steeds vaker voor ernstig letsel bij kinderen”

23-04-2023

Trampoline springen is goed voor brein, spieren en conditie maar zorgt steeds vaker voor ernstig letsel bij kinderen. Met de lente van 2023 in aantocht gingen wij op onderzoek uit. We vroegen artsen en fysiotherapeuten naar hun ervaringen. Conclusie: veel trampoline ongevallen zijn te voorkomen. - Lees hele artikel

De ultieme koopgids voor een goede en veilige trampoline

18-04-2023

Om een goede en veilige trampoline aan te schaffen moet je op een aantal belangrijke dingen letten. We maakten een complete gids voor het kopen van een nieuwe trampoline. - Lees hele artikel

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)