Bestel jij je Sinterklaascadeaus online? Vergelijk de verzendkosten per webshop

Geplaatst op: 18-10-2022, 11:21, laatste update op: 09-11-2022, 22:13

Er zijn veel online speelgoed aanbieders die bijna allemaal soortgelijke producten aanbieden. Maar welke speelgoedwinkels hebben gunstige verzendkosten? Om je veel tijd, en geld, te besparen hebben we de verzendkosten per online speelgoed aanbieders op een rijtje gezet. Handig met de aankomende sinterklaas periode.

levertijden speelgoed webshops

Verzendkosten horen bij online shoppen. Het speelgoed moet in een pakketje naar jouw voordeur gebracht worden, en daar zijn nou eenmaal kosten aan verbonden. Je wilt alleen niet voor onaangenaam hoge kosten komen te staan. Al helemaal niet als je een kleine bestelling doet. 

Koop je groots in? Dan zit je waarschijnlijk naar gratis verzendkosten te kijken. Wat je budget ook is, we hebben voor jou een selectie gemaakt waarbij verzendkosten worden vergeleken. Handig toch?

Verzendkosten voor speelgoed bestellingen rond de € 20,-

Voor € 20,- kan je super leuk speelgoed bestellen. Je hebt dan alleen wel het risico dat je veel geld aan verzendkosten kwijt bent. We hebben de grootste online speelgoed aanbieders bekeken, en hun kosten op een rijtje gezet.

WebshopWanneer in huis Gratis vanaf Verzendkosten 
Wehkamp.nlVoor 23:59 uur besteld, morgen bezorgd€ 20,- € 2,95
Top1toys.nlVoor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis € 20,- € 2,95
Bol.comDoordeweeks voor 12:00 uur besteld, ‘s avonds in huis€ 20,-Tweedehands: € 1,99 servicekosten  
Onder € 20,-: € 2,99 verzendkosten 
Intertoys.nlWerkdagen voor 22 uur binnen 1-2 dagen € 19,99€ 4,99 
Coolblue.nlVoor 23:59 uur besteld, morgen in huisGratis€ 19,- voor grote voorwerpen in het weekend

De bovenstaande webshops bezorgen speelgoed gratis vanaf € 20,-. Coolblue.nl bezorgt alles zelfs gratis. Er zijn wel uitzonderingen als je grote voorwerpen in het weekend wilt bezorgen. Coolblue.nl is niet per se een speelgoed specialist. Mocht je toch minder dan € 20,- uit willen geven aan kinderen speelgoed, dan is het het meest voordelig om bij Wehkamp.nl, Top1toys.nl of Bol.com te bestellen.

Verzendkosten voor speelgoed bestellingen rond de € 30,-

Ben je van plan om een bestelling te plaatsen van € 30,- of hoger? Dan zijn er ineens een stuk meer webshops waar je van gratis verzending kan genieten. Met name een aantal specialisten op het gebied van kinderspeelgoed.

WebshopWanneer in huisGratis vanafVerzendkosten 
Blokker.nlVoor 23:59 uur besteld, morgen bezorgd€ 25,- € 4,99
Frank.nlVoor 22:30 uur besteld, volgende werkdag in huis€ 30,- € 3,95
Hetspeelgoedpaleis.comVoor 15:45 uur besteld, volgende werkdag in huis€ 37,50€ 4,95
Lobbes.nlVoor 23:59 uur besteld, morgen bezorgd€ 39,-Voor 16 uur € 5,99 morgen in huis 
Na 16 uur morgen in huis € 7,98 (NL) of € 8,98 (BE)

Toegegeven, deze webshops hebben niet zulke optimale leveringsvoorwaarden als Wehkamp.nl, Bol.com en Intertoys.nl. Desondanks doen deze speelgoedspecialisten het helemaal niet slecht. Daarnaast hebben Lobbes.nl en Blokker.nl ook nog een aantrekkelijke lever belofte. 

Verzendkosten voor speelgoed bestellingen boven de € 50,-

Als je een bestelling plaatst van € 50,- of hoger, hoef je bij alle speelgoed aanbieders geen verzendkosten te betalen. Op twee webshops na: Degrotespeelgoedwinkel.nl en Toyhouse.nl. Dit zijn online winkels vol met uniek speelgoed dat zeker de moeite waard is.

WebshopWanneer in huis Gratis vanafVerzendkosten
Misterbricks.nlVoor 21:30 uur besteld, morgen bezorgd€ 49,-€ 4,95
Ilovespeelgoed.nlVoor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis€ 50,-€ 4,95
Degrotespeelgoedwinkel.nlVoor 17:00 uur besteld, morgen in huis-Standaard: € 6,95
Boven € 17,49 Verzendkosten: € 4,95 
Bij bestellingen vanaf € 75,- verzendkosten € 1,95
Toeslag bij zware/grote artikelen
Toyhouse.nlVoor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis€ 99,-€ 3,95
Alternate.nlVoor 10:00 uur besteld, vandaag in huis-€ 4,95

Veelgestelde vragen over levertijden van speelgoed webshops

Het zal niemand verbazen dat Bol.com de online winkel is dat de beste lever belofte in combinatie met verzendkosten heeft. In het meest optimale geval, wordt je pakket dezelfde bezorgd. Als je Select hebt, is dit ook nog geen gratis. Mocht je geen Select hebben, dan zijn bestellingen boven de € 20,- gratis. Ook dit is het beste van alle online speelgoedwinkels.

Nee. De grote webshops hebben de middelen om snel te bezorgen tegen een voordelig tarief. Met name Bol.com en Coolblue.nl kunnen zeer snel bezorgen tegen de laagst mogelijke verzendkosten. Coolblue.nl doet dit zelfs gratis. Een uitstekende service dat het online shoppen een stuk aantrekkelijker maakt.

Er zijn een aantal online speelgoedwinkels die op dezelfde dag bezorgen. Je moet dan wel voor het 10:00 uur (Alternate.nl), 12:00 uur (Bol.com) of 13:00 uur (Intertoys.nl) bestellen. Voor Intertoys.nl gelden wel extra voorwaarden aan de “same day delivery”. Je postcode moet binnen een bepaald bereik van een fysieke Intertoys winkel vallen.

Eerder geplaatste speelgoed blogs

Meer speelgoed blogs

Onderzoek: “trampolines zorgen steeds vaker voor ernstig letsel bij kinderen”

11-04-2023

Trampoline springen is goed voor brein, spieren en conditie maar zorgt steeds vaker voor ernstig letsel bij kinderen. Met de lente van 2023 in aantocht gingen wij op onderzoek uit. We vroegen artsen en fysiotherapeuten naar hun ervaringen. Conclusie: veel trampoline ongevallen zijn te voorkomen. - Lees hele artikel

De ultieme koopgids voor een goede en veilige trampoline

09-03-2023

Om een goede en veilige trampoline aan te schaffen moet je op een aantal belangrijke dingen letten. We maakten een complete gids voor het kopen van een nieuwe trampoline. - Lees hele artikel

Helpt het springen op de trampoline bij autisme?

12-03-2023

Spring mee op deze fascinerende reis en ontdek hoe trampolinespringen een grote impact kan hebben op het leven van autistische personen en hun gezinnen! - Lees hele artikel

8x de beste skelters voor urenlang buitenspeel plezier

30-03-2023

Skelters! De ultieme vierwielige pretmachine voor kinderen. Lees onze vergelijking en kies de beste skelter voor jou. Voor volwassenen en kinderen. - Lees hele artikel

Ierse speelgoedgigant Smyths Toys zet voet in Nederland

19-03-2023

De Ierse speelgoedgigant Smyths Toys opent eind maart 2023 zijn eerste van 20 geplande mega speelgoedwinkels in Nederland. De eerste komt in Amsterdam. - Lees hele artikel

7 vette challenges voor op de trampoline

09-03-2023

De lente is in aantocht en we kunnen weer meer buiten gaan spelen! De trampoline blijft een fantastische activiteit om op te springen en te spelen. Actief bezig zijn en nog lol hebben ook! Maar het is ook leuk om een uitdaging aan te gaan met elkaar; gebruik hier deze zeven challenges voor. - Lees hele artikel

Wat maak speelgoed goed? 10 kenmerken.

11-09-2022

Speelgoed is pas goed als het eigenlijk aan de volgende 10 kenmerken voldoet. We leggen ieder kenmerk voor je uit, want je wilt toch alleen het beste speelgoed? - Lees hele artikel

10x leuke ideeën voor het beste buitenspeelgoed in de komende zomer

21-06-2020

Als de lente haar intrede doet en de vakanties naderen, is het fijn als de kinderen lekker buiten gaan spelen. Wat is er leuker dan het kliederen met water? Of ijsjes van zand te maken? We geven je 10x leuke tips. - Lees hele artikel

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)