Bestel jij je Sinterklaascadeaus online? Vergelijk de verzendkosten per webshop

Geplaatst op: 18-10-2022, 11:21, laatste update op: 09-11-2022, 22:13

Er zijn veel online speelgoed aanbieders die bijna allemaal soortgelijke producten aanbieden. Maar welke speelgoedwinkels hebben gunstige verzendkosten? Om je veel tijd, en geld, te besparen hebben we de verzendkosten per online speelgoed aanbieders op een rijtje gezet. Handig met de aankomende sinterklaas periode.

levertijden speelgoed webshops

Verzendkosten horen bij online shoppen. Het speelgoed moet in een pakketje naar jouw voordeur gebracht worden, en daar zijn nou eenmaal kosten aan verbonden. Je wilt alleen niet voor onaangenaam hoge kosten komen te staan. Al helemaal niet als je een kleine bestelling doet. 

Koop je groots in? Dan zit je waarschijnlijk naar gratis verzendkosten te kijken. Wat je budget ook is, we hebben voor jou een selectie gemaakt waarbij verzendkosten worden vergeleken. Handig toch?

Verzendkosten voor speelgoed bestellingen rond de € 20,-

Voor € 20,- kan je super leuk speelgoed bestellen. Je hebt dan alleen wel het risico dat je veel geld aan verzendkosten kwijt bent. We hebben de grootste online speelgoed aanbieders bekeken, en hun kosten op een rijtje gezet.

WebshopWanneer in huis Gratis vanaf Verzendkosten 
Wehkamp.nlVoor 23:59 uur besteld, morgen bezorgd€ 20,- € 2,95
Top1toys.nlVoor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis € 20,- € 2,95
Bol.comDoordeweeks voor 12:00 uur besteld, ‘s avonds in huis€ 20,-Tweedehands: € 1,99 servicekosten  
Onder € 20,-: € 2,99 verzendkosten 
Intertoys.nlWerkdagen voor 22 uur binnen 1-2 dagen € 19,99€ 4,99 
Coolblue.nlVoor 23:59 uur besteld, morgen in huisGratis€ 19,- voor grote voorwerpen in het weekend

De bovenstaande webshops bezorgen speelgoed gratis vanaf € 20,-. Coolblue.nl bezorgt alles zelfs gratis. Er zijn wel uitzonderingen als je grote voorwerpen in het weekend wilt bezorgen. Coolblue.nl is niet per se een speelgoed specialist. Mocht je toch minder dan € 20,- uit willen geven aan kinderen speelgoed, dan is het het meest voordelig om bij Wehkamp.nl, Top1toys.nl of Bol.com te bestellen.

Verzendkosten voor speelgoed bestellingen rond de € 30,-

Ben je van plan om een bestelling te plaatsen van € 30,- of hoger? Dan zijn er ineens een stuk meer webshops waar je van gratis verzending kan genieten. Met name een aantal specialisten op het gebied van kinderspeelgoed.

WebshopWanneer in huisGratis vanafVerzendkosten 
Blokker.nlVoor 23:59 uur besteld, morgen bezorgd€ 25,- € 4,99
Frank.nlVoor 22:30 uur besteld, volgende werkdag in huis€ 30,- € 3,95
Hetspeelgoedpaleis.comVoor 15:45 uur besteld, volgende werkdag in huis€ 37,50€ 4,95
Lobbes.nlVoor 23:59 uur besteld, morgen bezorgd€ 39,-Voor 16 uur € 5,99 morgen in huis 
Na 16 uur morgen in huis € 7,98 (NL) of € 8,98 (BE)

Toegegeven, deze webshops hebben niet zulke optimale leveringsvoorwaarden als Wehkamp.nl, Bol.com en Intertoys.nl. Desondanks doen deze speelgoedspecialisten het helemaal niet slecht. Daarnaast hebben Lobbes.nl en Blokker.nl ook nog een aantrekkelijke lever belofte. 

Verzendkosten voor speelgoed bestellingen boven de € 50,-

Als je een bestelling plaatst van € 50,- of hoger, hoef je bij alle speelgoed aanbieders geen verzendkosten te betalen. Op twee webshops na: Degrotespeelgoedwinkel.nl en Toyhouse.nl. Dit zijn online winkels vol met uniek speelgoed dat zeker de moeite waard is.

WebshopWanneer in huis Gratis vanafVerzendkosten
Misterbricks.nlVoor 21:30 uur besteld, morgen bezorgd€ 49,-€ 4,95
Ilovespeelgoed.nlVoor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis€ 50,-€ 4,95
Degrotespeelgoedwinkel.nlVoor 17:00 uur besteld, morgen in huis-Standaard: € 6,95
Boven € 17,49 Verzendkosten: € 4,95 
Bij bestellingen vanaf € 75,- verzendkosten € 1,95
Toeslag bij zware/grote artikelen
Toyhouse.nlVoor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis€ 99,-€ 3,95
Alternate.nlVoor 10:00 uur besteld, vandaag in huis-€ 4,95

Veelgestelde vragen over levertijden van speelgoed webshops

Het zal niemand verbazen dat Bol.com de online winkel is dat de beste lever belofte in combinatie met verzendkosten heeft. In het meest optimale geval, wordt je pakket dezelfde bezorgd. Als je Select hebt, is dit ook nog geen gratis. Mocht je geen Select hebben, dan zijn bestellingen boven de € 20,- gratis. Ook dit is het beste van alle online speelgoedwinkels.

Nee. De grote webshops hebben de middelen om snel te bezorgen tegen een voordelig tarief. Met name Bol.com en Coolblue.nl kunnen zeer snel bezorgen tegen de laagst mogelijke verzendkosten. Coolblue.nl doet dit zelfs gratis. Een uitstekende service dat het online shoppen een stuk aantrekkelijker maakt.

Er zijn een aantal online speelgoedwinkels die op dezelfde dag bezorgen. Je moet dan wel voor het 10:00 uur (Alternate.nl), 12:00 uur (Bol.com) of 13:00 uur (Intertoys.nl) bestellen. Voor Intertoys.nl gelden wel extra voorwaarden aan de “same day delivery”. Je postcode moet binnen een bepaald bereik van een fysieke Intertoys winkel vallen.

Eerder geplaatste speelgoed blogs

Meer speelgoed blogs

Review Orbito van FlexiQ

16-02-2024

In deze review van het spel Orbito van FlexiQ testen drie kinderen in de leeftijd van 5-10 jaar dit spel. Uitdaging, logisch nadenken en plezier staan centraal! Ook samen met een volwassenen is het een leuk en niet te lang durend familie spel. De kids kunnen het ook met elkaar spelen zonder hulp. - Lees hele artikel

Deze 3 populaire voetbalstadions bouw je zelf met Lego

12-10-2023

Duik in de wereld waar Lego en voetbal samenkomen! Bouw je favoriete stadion steen voor steen en breng de magie van het veld naar je woonkamer. - Lees hele artikel

54x Ultieme sinterklaas cadeautips voor mannen

09-10-2023

Op zoek naar een sinterklaascadeau voor een man? Een cadeau geven is leuk en je wilt graag verrassen met iets speciaals. Ga dit jaar voor het ultieme sinterklaas cadeau! - Lees hele artikel

Sinterklaas 2023: een top 10 voor kinderen van 3 tot 12 jaar

28-09-2023

Sinterklaas is nog in Spanje, maar hij en zijn Pieten hebben de eerste versiersels en lekkernijen al naar Nederland gestuurd en deze zijn weer overal te krijgen. Wij kijken ook wel weer uit naar dit feest en oriënteerden ons alvast een beetje op de cadeautje markt. Benieuwd naar onze top 10? - Lees hele artikel

Sinterklaas Top 10 2023 voor kinderen van 0 tot 3 jaar

27-09-2023

Ook dit haar hebben we voor jou weer een mooi overzicht gemaakt met cadeautjes voor kinderen van 0-3 jaar. Soms best een lastige doelgroep, want wat is nou écht leuk? En ze kunnen het ook niet altijd goed zelf vertellen nog. Maar we helpen je op weg met deze Sint cadeautjes top 10! - Lees hele artikel

Sinterklaas top 10 baby en peuter (update 2023)

17-09-2023

Ben jij al druk bezig met Sinterklaas? Wordt je al zenuwachtig van de eerste vragen van de kinderen wanneer Sinterklaas komt? Of kijk je er heel erg naar uit om gezellig met elkaar pakjesavond te vieren? Wij helpen je in elk geval een handje met onze Sinterklaas top 10 voor baby's en peuters! - Lees hele artikel

Onderzoek: “trampolines zorgen steeds vaker voor ernstig letsel bij kinderen”

23-04-2023

Trampoline springen is goed voor brein, spieren en conditie maar zorgt steeds vaker voor ernstig letsel bij kinderen. Met de lente van 2023 in aantocht gingen wij op onderzoek uit. We vroegen artsen en fysiotherapeuten naar hun ervaringen. Conclusie: veel trampoline ongevallen zijn te voorkomen. - Lees hele artikel

De ultieme koopgids voor een goede en veilige trampoline

18-04-2023

Om een goede en veilige trampoline aan te schaffen moet je op een aantal belangrijke dingen letten. We maakten een complete gids voor het kopen van een nieuwe trampoline. - Lees hele artikel

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)