Boeken als speelgoed, het kan!

Boeken worden ook gezien als speelgoed. Een boek kan een grote bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ieder kind. Op verschillende gebieden kan een boek een bijdrage leveren voor deze ontwikkeling; bijvoorbeeld op gebied van interactie tussen ouder en kind, het zien, voelen en begrijpen. Ieder kind vindt het leuk om voorgelezen te worden op elke leeftijd; daar kan al vroeg mee begonnen worden. Veel ouders/verzorgers vinden de baby nog te jong om aan voor te lezen. De gedachten hierachter is dat een kind van nog geen jaar nog niet echt een verhaal kan volgen. Maar er kan met een jonge baby ook al gekeken worden naar plaatjes en dingen kunnen benoemd worden. Voorbeelden van deze boeken, zijn boeken met eenvoudige en duidelijke plaatjes. Ook moet het lezen niet langer duren dan een paar minuttjes. Met de oudere baby's rond een jaar kan al begonnen worden met wat simpelere verhaaltjes. Veelal zijn verhaaltjes op rijm erg leuk voor deze groep. Oudere kinderen vinden het vaak leuk om zelf een boek te lezen. 

 

1 speelgoed items in de categorie: Boeken

Disney - Sneeeuwwitje en de zeven dwergen 2DVD
Disney - Sneeeuwwitje en de zeven dwergen 2DVD Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis
€7.55 - Bestellen
Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)