Sinterklaas top 10 speelgoed voor kinderen van 3 tot 12 jaar (2022 update)

Geplaatst op: 12-09-2022, 08:54, laatste update op: 10-10-2023, 11:47

De wintertijd is weer ingegaan en iedereen weet wat dat betekent: de avonden worden korter en de dagen en nachten kouder. Maar… ook de leuke en gezellige tijd breekt weer aan van Sinterklaas en Kerst! 

Laten we beginnen met het grote Sinterklaasfeest. Vanaf dat moment vertelt Sinterklaas dat de kinderen hun schoen weer mogen zetten en langzaam leven we toe naar de welbekende Pakjesavond! 

sinterklaas cadeautjes

Maar wat is dan nu het leukste speelgoed op dit moment? Het aanbod is weer reuze en bij elke reclame roepen de kinderen: “dat wil ik ook!” Ook al hebben ze geen idee… Om het weer wat makkelijker te maken, heb ik hieronder een top 10 Sint speelgoed samengesteld voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Lees mee in deze top 10 van kado tips!

1. Magna Tiles en Magna Qubix

Het magneet speelgoed van Valtech is echt fantastisch! De Magna Tiles blijven bij ons favoriet. We hebben dit al meerdere jaren in huis en krijgen nog regelmatig de vraag waar het te koop is van ouders van vriendjes en vriendinnetjes van ons kinderen. Inmiddels is ook de jongste (bijna 3 jaar) er mee aan het bouwen geslagen. Het is duurzaam, sterk en zorgt voor onverminderde succeservaringen. De creativiteit wordt keer op keer opnieuw getriggerd. 

We hebben thuis nu ook kennis gemaakt met Magna Qubix. Het zijn kunststof 3D vormen met magnetische hoekpunten. En hoewel de afmetingen van de Magna Qubix niet met alle vormen vergelijkbaar zijn met de Magna Tiles, kan het wel gecombineerd worden. Ook dit zorgt voor een leuke uitdaging van de creativiteit van het kind.

Magna-Tiles Clear Colors 100 Piece Set speelgoed
Magna-Tiles Clear Colors 100 Piece Set
Dit speelgoed is duurzaam omdat het gemaakt is van onbreekbaar ABS kunststof en eenvoudig te reinigen is. Bovendien stimuleert het ruimtelijk inzicht, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen op cognitief gebied.
Populariteit: 98/100

2. Lego

Ook Lego blijft onverminderd populair. Waar eerst bij ons thuis Lego Ninjago een grote favoriet was, neemt dit nu meer een wending naar Lego Technic. Onze zoon van zes krijgt steeds meer lol in het bouwen van nieuwe dingen en ziet dit als een uitdaging. Daarin ondersteunt Lego Technic op een hele leuke manier. En ook zijn zus denkt graag mee. 

Het werken naar het uiteindelijke resultaat is voor zowel jongens als meisjes erg leuk en uitdagend. Maar ook Lego City heeft een groot aanbod en alles kan goed met elkaar gecombineerd worden. De grootste droom van onze kinderen is om de Passagierstrein van Lego City! Het leuke is dat eigenlijk veel dingen goed te combineren zijn. 

De hierboven beschreven magneten worden gebruikt om een uitvalsbasis mee te bouwen voor de Lego Ninjago helden. Maar onze dochter vindt het fantastisch om met Lego Friends een rollenspel te spelen en bedenkt met haar vriendinnen steeds weer nieuwe scenario’s. Het familiehuis in combinatie met de Vriendschap Bus hebben al vele avonturen beleefd!

3. Playmobil

Playmobil blijft een terugkerend item bij ons in huis. Nu de jongste van bijna drie ook steeds meer gaat spelen (en dus ‘gesprekken’ mee kan doen met de oudste twee), is het bij ons thuis al jaren standaard aanwezig in de woonkamer. Waar de jongste begon met Playmobil 1.2.3 met een steeds groter wordend assortiment, is ook zij steeds meer aan het spelen met het bekende Playmobil. Ook Playmobil heeft verschillende lijnen, welke inspelen op de belevingswereld van de kinderen. Zowel voor jongens en meisjes zijn nagenoeg alle lijnen een succes. Met name Playmobil City lIfe en Playmobil Family Fun zijn bij ons favoriet. Ik denk dat dit vooral te maken heeft met het feit dat dit het meest weg heeft van de ‘echte’ wereld, waar de kids in leven. 

4. Bordspellen

Wij zijn thuis elk jaar weer blij verheugd als er een bordspel op de verlanglijst staat. Het is zo gezellig om met elkaar een spel te spelen. Nu de kinderen ook ouder worden (de oudste twee zijn 6 en 8 jaar) hebben ze steeds meer geduld om een spelletje te kunnen spelen en dan met name om het vol te houden om een spelletje uit te spelen. Ook het kunnen verliezen gaat steeds beter (hoewel dit nog wel eens afhankelijk kan zijn van de hoeveelheid slaap of het ‘ik heb trek’ gehalte). 

Wingspan

Het Wingspan bordspel is niet zomaar een spel waar je veel geluk bij moet hebben. Het is juist een spel vol tactiek en spanning! Elk spel bevat weer andere kaarten en daardoor is geen enkel spel hetzelfde. Het unieke aan dit spel vind ik, is dat het ook in je eentje gespeeld kan worden. Wanneer je met meer spelers wilt spelen, is het geschikt voor 2-5 spelers. 

Wingspan Bordspel speelgoed
Wingspan Bordspel
Dit speelgoed is duurzaam omdat het gemaakt is van karton en een CE-markering heeft voor veiligheid. Het bevat ook geen schadelijke stoffen die kinderen kunnen schaden.
Populariteit: 10/100

30 Seconds

Een ander leuk en hilarisch bordspel is 30 seconds - junior. Dit spel is goed te spelen door kinderen vanaf 7 jaar, maar na wat oefenen doet mijn zoontje van zes ook leuk mee! Het leuke hiervan is dat je in teams speelt. Dat maakt de teleurstelling om te verliezen soms net even wat kleiner. Deze editie bevat meer begrippen die te begrijpen zijn door kinderen, waardoor ik deze editie meer zou aanraden voor jongeren kinderen dan de ‘volwassen’ 30 seconds editie die aangeraden wordt voor spelers vanaf 12 jaar. 

30 Seconds - junior speelgoed
30 Seconds - junior
Het 30 Seconds® Junior Bordspel is gemaakt van karton en heeft een zichtbare CE-markering voor veiligheid. Echter, het is niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden en kan dus minder duurzaam zijn op lange termijn door mogelijke schade of vervanging.
Populariteit: 10/100

Wijsneus bordspel

Onze kinderen kunnen echte wijsneuzen zijn en laat daar nou net een leuk spel voor zijn! Het spel Wijsneus kan gespeeld worden van 2-6 spelers en is een leuk quiz spel voor ongeduldige mensen. Het spel is goed te spelen door kinderen vanaf 9/10 jaar vanwege de kennis die een kind dan heeft (kan hebben).

Wijsneus - Bordspellen - Gezelschapsspel voor Familie - Quiz Kaartspel speelgoed
Wijsneus - Bordspellen - Gezelschapsspel voor Familie - Quiz Kaartspel
Dit speelgoed is niet specifiek duurzaam of onduurzaam, maar het is gemaakt van kunststof en heeft een zichtbare CE-markering voor veiligheid. Het kan echter wel als duurzame keuze worden beschouwd omdat het kinderen uitdaagt om te leren en te spelen op een interactieve manier die de cognitieve vaardigheden verbetert.
Populariteit: 8/100

Pictionary Junior

Het al jaren oude spel Pictionary Junior vinden wij thuis ook nog steeds leuk! We hebben veel lol om de tekeningen die gemaakt worden en ook het raden van elkaars tekeningen is zorgt voor veel plezier! Daarnaast is het grappig om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen zowel in manier van afbeelden als ook het kunnen tekenen van de begrippen die op de kaartjes staan.

5. VTech vlog camera

Vorig jaar heeft onze oudste dochter deze Vlogger camera van VTech op haar verjaardag gekregen. Hoewel het maken van foto’s met het green screen wel de nodige hulp en aandacht vereist, met name in het begin, bevalt de camera erg goed. De batterij kan lang mee en wanneer je een wat grotere opslag kaart koopt (wij hebben haar een Micro SD kaart gegeven van 64GB wat goed werkt. Ondanks dat er in de omschrijving staat dat er maximaal 32GB mogelijk is..). Ze neemt de camera graag mee op vakantie of naar andere activiteiten waar we naar toe gaan. Ook met vriendinnetjes vindt ze het fantastisch om filmpjes en foto’s te maken. 

VTech KidiZoom Vloggercam - Speelcamera - 5 tot 12 Jaar speelgoed
VTech KidiZoom Vloggercam - Speelcamera - 5 tot 12 Jaar
De VTech KidiZoom Vloggercam is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een stevig ontwerp. Het bevat ook een oplaadbare accu en het geheugen kan worden uitgebreid, waardoor het langer meegaat. Echter, de camera is niet geschikt voor kinderen onder 12 jaar en bevat elektronische componenten die op den duur kunnen slijten of defect raken.
Populariteit: 8/100

6. Clixo rainbow

Wat voor ons helemaal nieuw was, is Clixo Rainbow; flexibel magnetisch speelgoed. Dit magnetische speelgoed is flexibel en biedt veel mogelijkheden voor de creativiteit van het kind. De vormen klikken heel makkelijk op elkaar en kunnen draaien in alle richtingen. Het speelgoed wordt geadviseerd voor kinderen vanaf 4 jaar

Wat ook leuk is, is dat het speelgoed gemaakt is van kwalitatief, recyclbaar en syntetisch papier met super sterke magneten erin. Het speelgoed draagt bij aan de ontiwkkeling van de fijne motoriek en ruimtelijk inzicht. Het totaalpakket neemt weinig ruimte in en is dus makkelijk mee te nemen. Tevens plakt het ook goed aan magneetborden en bijvoorbeeld de koelkast.

Clixo Rainbow - 42 stuks; flexibel magneet speelgoed speelgoed
Clixo Rainbow - 42 stuks; flexibel magneet speelgoed
De Clixo Rainbow set is duurzaam omdat het gemaakt is van hoogwaardig kunststof en de flexibele magnetische onderdelen lang meegaan. Het stimuleert creativiteit en probleemoplossend vermogen, maar let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Populariteit: 100/100

7. GraviTrax

GraviTrax is een super mooie en innovatieve knikkerbaan! Ook deze knikkerbaan breidt zich steeds wat verder uit en er komen steeds meer losse onderdelen die apart verkrijgbaar zijn, om nog geavanceerdere en toffere knikkerbanen te maken. 

Onze zoon heeft het gekregen toen hij 5 jaar werd. Hij was toen nog wel wat aan de jonge kant, maar met hulp van zijn oudere zus en papa/mama gaat het heel goed! Zowel voor jongens als meisjes is dit leuk om aan te bouwen en om vervolgens het effect te zien wat de knikker doet op de door jou bedachte baan! 

Voor kinderen is het goed om te starten met de GraviTrax Starter set; deze set bevat al dusdanige onderdelen dat er een mooie baan gebouwd kan worden. Omdat het makkelijk uit te breiden is, is het ook leuk om gedurende het jaar voor verjaardagen, feestjes en/of andere gelegenheden, uitbreidingen te vragen. Betaalbaar en veel keus!

GraviTrax® Starter Set - Knikkerbaan speelgoed
GraviTrax® Starter Set - Knikkerbaan
Dit GraviTrax knikkerbaansysteem is duurzaam omdat het gemaakt is van hoogwaardige kunststof en ontworpen is om eindeloos te kunnen worden aangepast en vergroot. Het speelgoed stimuleert de creativiteit, motorische vaardigheden en probleemoplossend vermogen van kinderen.
Populariteit: 10/100

8. Poppen

Ongeacht leeftijd of geslacht, poppen kunnen altijd meedoen. Of het nou is om een situatie op school na te spelen, het kinderdagverblijf van een jonger broertje of zusje na te doen, doktertje of ‘gewoon’ vadertje en moedertje; bij ons thuis komen de poppen nog regelmatig uit de kast.

Daarnaast spelen de meiden toch het meest met Barbie. In combinatie met de Barbie Ambulance, die onze dochter kreeg toen ze 5 jaar werd. De jongste neemt het liefst de Barbies mee in bad, om de haren te wassen en te kammen. Of dat voor alle Barbies goed is, is een tweede… maar plezier hebben ze er wel mee!

L.O.L. Surprise!

Het is leuk dat L.O.L. Surprise ook steeds meer poppen heeft. Het zijn kwalitatief goede poppen en sluiten goed aan, qua uiterlijk en outfit, bij de wat oudere meiden. De nieuwe L.O.L. Surprise! OMG Winter Chill poppen zijn stuk voor stuk leuk. Deze editie is extra leuk, omdat er naast een grote pop ook haar kleine zusje er bij zit. Bij elkaar pakt je kind 25 verrassingen uit!

Sylvanian Families

Onze jongste dochter is fan van de Sylvanian Families. Zo leuk om de figuren te verzamelen en de mooie gebouwen in te richten en mee te spelen. De Streekschool is een klaslokaal welke is ingericht voor 6 Sylvanian kinderen, compleet met bureaus en stoelen. Ook het Landhuis is een grote favoriet en kan geopend worden en dus ook makkelijk opgeborgen worden. De kwaliteit van dit speelgoed is erg sterk en duurzaam. Doordat het goed blijft, wordt het al snel tijdloos. Wat wel goed is om te weten, is dat de verschillende speelsets vaak niet geleverd worden met de speelfiguren. Het kan soms wat misleidend zijn op de foto’s, waardoor je verwacht dat deze figuren erbij zitten. Goed om in de gaten te houden dus!

Sylvanian Families  5105 streekschool speelgoed
Sylvanian Families 5105 streekschool
Dit speelgoed is gemaakt van kunststof en heeft geen vermelding van duurzaamheid of milieuvriendelijkheid. Het is echter wel veilig en uitdagend speelgoed dat kinderen helpt bij hun ontwikkeling op verschillende gebieden.
Populariteit: 10/100

Polly Pocket

Iets wat ook niet weg te denken is, en wat vaak ook goed betaalbaar is, zijn de verschillende kleine huisjes van Polly Pocket. Altijd handig om mee te nemen, makkelijk met elkaar te combineren en sterke kwaliteit. Van pretparken tot pyjamafeestjes en van tasjes tot het Toverballen snoepland, niks is onmogelijk in de wereld van Polly Pocket!

9. Speelfiguren (Paw Patrol en Pokemon)

Waar onze jongste inmiddels fan geworden is van het Paw Patrol speelgoed, is de middelste vooral in de ban van Pokémon. Toen onze middelste zoon ongeveer drie jaar was, begon zijn interesse in Paw Patrol. Inmiddels hebben we door de jaren heen aardig wat Paw Patrol speelgoed verzameld en gekregen op verjaardagen en feestjes, dus daar profiteert de jongste thuis weer van. Het leuke van Paw Patrol is ook, dat het zowel voor jongens als meisjes erg leuk is. Hier hebben ze goed over nagedacht. Vooral de combinatie van de Paw Patrol Launch’N Haul Paw Patroller en de True Metal speelgoedvoertuigen doen het thuis erg goed!

Brandweerman Sam

Ook Brandweerman Sam is zo’n speelfiguur wat voorbij blijft komen. Het draagt goed bij aan de belevingswereld van het kind. De speelfiguren gaan bij ons ook mee in bad, samen met de boot, om branden te blussen en problemen op te lossen. Het speelgoed wat op batterijen gaat, kan natuurlijk niet mee in bad. Maar desalniettemin is dat wel erg leuk! De Jupiter uit de serie is verkrijgbaar met een echte waternevel functie, licht en geluid en een walkie talkie en sluit hiermee perfect aan op de belevingswereld. 

Brandweerman Sam Brandweerkazerne XXL - vanaf 3 jaar - Speelgoedgarage speelgoed
Brandweerman Sam Brandweerkazerne XXL - vanaf 3 jaar - Speelgoedgarage
Dit speelgoed is gemaakt van kunststof en heeft een zichtbare CE-markering voor veiligheid. Het bevat geen informatie over duurzaamheid, maar kan wel lang meegaan als het goed wordt onderhouden en gebruikt.
Populariteit: 8/100

Pokémon

Pokémon is het bij ons thuis helemaal op school. Met name het verzamelen van de Pokémon kaarten en het ruilen hiervan op school is een ware hype. Maar ook wanneer iemand verdrietig is, troost mijn zoontje zijn vriendje op het schoolplein door hem een kaart te geven. Naast het voetballen in de tuin, worden ook thuis regelmatig de verschillende Pokémon verzamelmapjes erbij gepakt om naar elkaars verzameling te kijken. Het spelen van spel met deze kaarten is, op dit moment in elk geval, nog volledig ondergeschikt. 

10. Creabea Katsuki kralen set

Onze dochter vindt het erg leuk om creatief bezig te zijn en wil graag eigen armbandjes maken. Vanuit de BSO is ze vorig jaar weer begonnen met het Loomen met de Loom Bandjes, maar eigenlijk zijn het maken van armbandjes met echte kralen toch nog wel favoriet. De mooie sluitingen van deze kralen set van Creabae en verschillende kleuren, kan zij eindeloos mooie creaties maken. Zowel voor zichzelf, als samen met haar vriendinnen. 

Behave Loombandjes Starterspakket - Loom - Eco Friendly Latexvrije Loom Elastiekjes - 23 Kleuren - Extra 1000 Multi Color Looms - Veel accesoires speelgoed
Behave Loombandjes Starterspakket - Loom - Eco Friendly Latexvrije Loom Elastiekjes - 23 Kleuren - Extra 1000 Multi Color Looms - Veel accesoires
Dit Behave loombandjes starterspakket is duurzaam omdat het gemaakt is van eco-friendly en latexvrije materialen, vrij van chemicaliën en bestand tegen verschillende temperaturen. Het pakket stimuleert de verbeelding, hand-oogcoördinatie en praktische vaardigheden.
Populariteit: 88/100

Bonus tip: Spelcomputers

Naast deze Sint speelgoed top 10 blijven de spelcomputers onverminderd populair. We proberen altijd te kijken naar speelgoed, welke niet of in elk geval in mindere mate, elektronisch is, omdat we vinden dat er zoveel meer is waar kinderen mee kunnen spelen, dan een spelcomputer. 

Playstation 5 is helaas nog moeilijk bereikbaar

Maar we begrijpen ook dat de spelcomputer ook in deze tijd thuis hoort en een grote aantrekkingskracht heeft op kinderen. De meest populaire spelcomputers zijn de PlayStation 5 en de Nintendo Switch. De Playstation 5 is erg slecht leverbaar bij de grote webshops. Verschillende spellen zijn al te verkrijgen voor de Playstation 5, er worden de komende maanden veel nieuwe titels verwacht.

Nintendo Switch

De Nintendo Switch is over het algemeen beter te verkrijgen en óók bij de meiden populair. Uiteraard is zowel de PlayStation als de Nintendo Switch voor iedereen dit dit leuk vindt, maar in de praktijk zie je dat de meisjes meer meer met de Nintendo Switch spelen dan de PlayStation. 

Thuis spelen ze veel spellen van Mario, zoals Mario Kart en Mario Party SuperStars. Zelfs papa en mama vinden het leuk om mee te doen. Onze dochter van 8 jaar vindt Animal Crossing: New Horizons ook erg leuk en afwisselend.

Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe + 3 maanden Online Lidmaatschap Bundel - Blauw / Rood speelgoed
Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe + 3 maanden Online Lidmaatschap Bundel - Blauw / Rood
Dit speelgoed is gemaakt van duurzaam materiaal en biedt urenlang speelplezier voor kinderen. Het vernieuwde model heeft een verbeterde accuduur, waardoor het langer meegaat. Echter, het online lidmaatschap kan na drie maanden verlopen en moet opnieuw worden aangeschaft.
Populariteit: 0/100
Animal Crossing: New Horizons - Switch speelgoed
Animal Crossing: New Horizons - Switch
Animal Crossing: New Horizons - Nintendo Switch is een duurzaam speelgoed omdat het kinderen uitdaagt om creatief te zijn en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Het spel is echter niet duurzaam geproduceerd en bevat elektronica die niet recyclebaar is.
Populariteit: 94/100

Bonus tip: een divers aanbod aan Minecraft speelgoed

En ander spel wat erg populair is, zowel bij onze dochter als zoon, is Minecraft. Ze spelen dit op de iPad en de Nintendo Switch. Daarnaast is er ook een Minecraft bordspel en zijn er verschillende avonturen met LEGO na te bouwen met LEGO Minecraft

En als laatste mogen natuurlijk niet de boeken ontbreken. Naast het feit dat lezen belangrijk is voor elke leeftijdsfase, is het ook erg leuk en geeft het een vorm van ontspanning voor de kids. Zowel het zelf lezen als voorlezen is goed voor de kinderen, maar ook plaatjes kijken, verborgen dingen zoeken in een groot zoekboek of het praten over het verhaal wat gelezen wordt. Dit zorgt op verschillende manieren voor een leuke interactie tussen de ouders en het kind of tussen kinderen onderling. 

Een mooi overzicht van de leukste leesboeken die kinderen zelf kunnen lezen vind je hier terug in het boekenoverzicht voor kinderen.

Minecraft Bordspel speelgoed
Minecraft Bordspel Populariteit: 10/100

We hebben thuis nu ook kennis gemaakt met Magna Qubix. Het zijn kunststof 3D vormen met magnetische hoekpunten. En hoewel de afmetingen van de Magna Qubix niet met alle vormen vergelijkbaar zijn met de Magna Tiles, kan het wel gecombineerd worden. Ook dit zorgt voor een leuke uitdaging van de creativiteit van het kind.

Eerder geplaatste speelgoed blogs

Meer speelgoed blogs

Review Orbito van FlexiQ

16-02-2024

In deze review van het spel Orbito van FlexiQ testen drie kinderen in de leeftijd van 5-10 jaar dit spel. Uitdaging, logisch nadenken en plezier staan centraal! Ook samen met een volwassenen is het een leuk en niet te lang durend familie spel. De kids kunnen het ook met elkaar spelen zonder hulp. - Lees hele artikel

Deze 3 populaire voetbalstadions bouw je zelf met Lego

12-10-2023

Duik in de wereld waar Lego en voetbal samenkomen! Bouw je favoriete stadion steen voor steen en breng de magie van het veld naar je woonkamer. - Lees hele artikel

54x Ultieme sinterklaas cadeautips voor mannen

09-10-2023

Op zoek naar een sinterklaascadeau voor een man? Een cadeau geven is leuk en je wilt graag verrassen met iets speciaals. Ga dit jaar voor het ultieme sinterklaas cadeau! - Lees hele artikel

Sinterklaas 2023: een top 10 voor kinderen van 3 tot 12 jaar

28-09-2023

Sinterklaas is nog in Spanje, maar hij en zijn Pieten hebben de eerste versiersels en lekkernijen al naar Nederland gestuurd en deze zijn weer overal te krijgen. Wij kijken ook wel weer uit naar dit feest en oriënteerden ons alvast een beetje op de cadeautje markt. Benieuwd naar onze top 10? - Lees hele artikel

Sinterklaas Top 10 2023 voor kinderen van 0 tot 3 jaar

27-09-2023

Ook dit haar hebben we voor jou weer een mooi overzicht gemaakt met cadeautjes voor kinderen van 0-3 jaar. Soms best een lastige doelgroep, want wat is nou écht leuk? En ze kunnen het ook niet altijd goed zelf vertellen nog. Maar we helpen je op weg met deze Sint cadeautjes top 10! - Lees hele artikel

Sinterklaas top 10 baby en peuter (update 2023)

17-09-2023

Ben jij al druk bezig met Sinterklaas? Wordt je al zenuwachtig van de eerste vragen van de kinderen wanneer Sinterklaas komt? Of kijk je er heel erg naar uit om gezellig met elkaar pakjesavond te vieren? Wij helpen je in elk geval een handje met onze Sinterklaas top 10 voor baby's en peuters! - Lees hele artikel

Onderzoek: “trampolines zorgen steeds vaker voor ernstig letsel bij kinderen”

23-04-2023

Trampoline springen is goed voor brein, spieren en conditie maar zorgt steeds vaker voor ernstig letsel bij kinderen. Met de lente van 2023 in aantocht gingen wij op onderzoek uit. We vroegen artsen en fysiotherapeuten naar hun ervaringen. Conclusie: veel trampoline ongevallen zijn te voorkomen. - Lees hele artikel

De ultieme koopgids voor een goede en veilige trampoline

18-04-2023

Om een goede en veilige trampoline aan te schaffen moet je op een aantal belangrijke dingen letten. We maakten een complete gids voor het kopen van een nieuwe trampoline. - Lees hele artikel

Vergelijk prijzen voor speelgoed bij verschillende aanbieders
Vergelijk speelgoed prijzen!

Jij wil niet te veel betalen voor speelgoed, toch? Wij helpen je! Dagelijks vergelijken wij duizenden speelgoed producten die bij online aanbieders te koop zijn.

  • Altijd de beste prijs voor jouw speelgoed
  • Meer dan 12 aanbieders vergeleken
  • Meer dan 3500 producten in database
Speelgoed prijzen vergelijken

Wil je als eerste onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je gratis in! (Oja, we sturen je maximaal 4 keer per jaar een email.)